07.10.2013 21:08 Leeftijd: 263 days

Zwaarbevochten overwinning ONR E2


In een wedstrijd met meerdere gezichten wist E2 uiteindelijk toch de overwinning te behalen. Na een zwak begin (had iedereen naar the Voice gekeken?) stonden we al snel met 0-2 achter. Het publiek begon zich al ernstig zorgen te maken, hoeveel zou het worden? E2 bleef echter vanuit de kerstboom spelen en wat de week ervoor niet lukte, lukte vandaag wel: scoren! En hoe! In een kwartier tijd werd de 0-2 achter omgebogen in een 4-2 voorsprong.

De eerste helft werd goed uitgespeeld en toen de verdiende rust.

De tweede helft begon als de eerste, niet wakker.... En dus werd het 4-4. Er ontspon zich een leuke wedstrijd met kansen aan beide kanten en doelpunten: 5-5. De scheidsrechter zag een overtreding in een ongelukkige valpartij en gaf de Held een penalty! Gelukkig wist Jesper deze te stoppen en bleef het 5-5. Hard werken en vanuit de kerstboom blijven spelen zorgde voor nog 1 doelpunt: 6-5 voor. Een verdiende overwinning die werd behaald door doelpunten van Erik (2), Thomas (1), Marco (2) en Tieme (1). Zonder de vele ballen die Jasper, Julian, Jurian en Jesper tegen hebben gehouden was het zeker niet gelukt om te winnen.

Voor de volgende wedstrijden: hard werken en spelen vanuit het Roelf systeem (de kerstboom) en we winnen nog veel vaker. En om het voor het publiek wat minder spannend te maken: eerder wakker worden!

Voor een impressie van de wedstrijd: http://www.youtube.com/watch?v=fsZthTx54Jc


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.