ONR D1 is een stabiele middenmoter in de eerste klasse. Een goed spelend ONR D1 kan van elk team in deze klasse winnen, echter er zijn in de eerste seizoenshelft ook punten gemorst tegen, terwijl dat niet nodig was.

Aan het begin van het seizoen heeft dit nieuwe team een paar keer geoefend en aan het bekertoernooi meegedaan. Dit gaf trainer/coach Erik Kloosterman de gelegenheid zijn spelers beter te leren kennen en opstelling en speelwijze te bepalen.

Dit leverde een flitsende competitiestart op met drie overwinningen op een rij. Met daarbij de sensationele overwinning thuis tegen plaatsgenoot Roden D1 met 3-0. Tegen Waskemeer werd in de laatste 5 minuten een 2-0 voorsprong weggegeven en Peize en Leo uit Loon bleken te sterk. Tegen HJC uit Haulerwijk werd in de 2e helft een 1-0 achterstand door hard werken goedgemaakt. Ook Oostenburg snoepte in de laatste minuten twee punten van D1 af. Nadat ONR daarvoor heel veel kansen had laten liggen. De 1e seizoenshelft werd in stijl afgesloten met een zwaar bevochten overwinning (0-1) uit bij Marum.

Opvallend is dat ONR weinig doelpunten tegen krijgt. Verdedigend staat het goed en horen ze bij de beste drie uit deze klasse. Van aanval tot verdediging pakken de jongens hun verdedigende taken goed op. Echter ONR scoort te weinig. Sterker zijn als de tegenstander en gecreëerde kansen worden nog niet altijd benut.

Spelers en team zijn in de eerste seizoenshelft gegroeid. Er is een goede sfeer en er wordt met veel plezier getraind en wedstrijden gespeeld. De belangstelling familie en bekenden is iedere zaterdag uit en thuis groot. ONR D1 kan met trots terugkijken op een prima 1e seizoenshelft.

Trainer/coach v.v. ONR D1

Trainer/coach Erik Kloosterman

In het seizoen 2013/2014 is Erik Kloosterman de trainer/coach van v.v. ONR. Zijn telefoonummer is: 06 12046704.

Elftalleider v.v. ONR D1

Eltalleider Epco Bouma

In het seizoen 2013/2014 is Epco Bouma de elftalleider van v.v. ONR D1. Zijn telefoonnummer is: 06 - 83004490.

Z.v.v. ONR D1

Staand v.l.n.r. Epco Bouma (elftalleider), Marco de Vries, Jesse Kort, Joost de Graaf, Thomas Baelde, Jesse de Jong, Stef de Haan, Erik Kloosterman (trainer/coach)

Zittend v.l.n.r. Jorn Buigholt, Bas Steller, Tom Bak, Tim Havinga, Joris Schaap (aanvoerder) en Immo Epema

Wedstrijdinformatie

Onderaan deze pagina staat het programma van de 2e helft van het seizoen 2013/2014. Als één van de genoemde taken niet goed uitkomt, dan graag onderling ruilen.