05.10.2013 21:56 Leeftijd: 265 days

ONR F3 buigt 1-3 na rust om in 6-5 overwinning

De vaart zat er goed in bij ONR F3.

De jonge spelers van ONR F3 zitten vol energie om van deze tweede wedstrijd een ware happening te maken. Na instructies van de coach stelden de spelers van ONR F3 zich op tegenover Lycurgus F7G uit Groningen. ONR F3 ging goed van start en scoorde in een korte tijd 1-0.

De spelers van Lycurgus herpakten zich erg goed en legden de bal 3 keer in het net van ONR; 1-3. Tijdens de pauze werden koekjes en ranja genuttigd, waarna ONR volledig hersteld en uitgerust aan de tweede helft van de wedstrijd begon.  De rust heeft zijn vruchten afgeworpen. In korte tijd scoorde ONR drie maal wat de stand op 4-3 zette. De vaart zat er goed in en mede door het goede samenspel en strategische zetten, werd er nogmaals gescoord door ONR; 5-3. De doelman van ONR had veel ballen te incasseren maar wist met passie en volharding het doel potdicht te houden. Lycurgus kwam sterk terug en wist de stand op 5-5 te brengen.

Het toegestroomde publiek genoot zichtbaar van de wedstrijd, de spanning was te snijden. Het verlossende schot kwam van ONR wat de stand op 6-5 bracht. Een daverend applaus barstte los. Het fluitsignaal kwam snel na het laatste schot. De spelers van ONR F3 hebben het waar gemaakt om van deze wedstrijd een ware happening te maken.