Weer gewonnen

30 november 2013 Lycurgus E3 – ONR E1 1ste helft kon beter maar we gingen met 0-2 de rust in. De trainer gaf een goeie donderspeech. Het werkte de 2de helft wel. De 1ste 10 min was niet echt goed . Maar toen gingen we overspelen en hadden we de wedstrijd in onze zak. De eindstand is 1-8 Jozef 3 Niels 2 Kevin 2 Guido1

Verloren

Zaterdag moesten we uit naar VeV. Het duurde heel lang dat de wedstrijd begon omdat de scheidsrechter er niet was. We begonnen goed aan de wedstrijd maar VeV scoorde toch. De ruststand was 1-0. In de tweede helft maakte Dobbe gelijk 1-1. VeV maakte toen de 2-1. Wij krijgen heel veel kansen maar raakte steeds de paal of de keeper pakte de bal. Dobbe maakt toch de 2-2. Maar vlak daarna scoorde VeV weer. Eindstand 3-2. Wij voetbalden niet zo goed maar hadden wel genoeg kansen om te winnen.

Weer gewonnen...

Het was zaterdag 26 oktober we moesten tegen okvc e1. De eersten 5 minuten ging het niet goed maar daarna wel. Het werdt 1-0 en kort daarna 2-0. De eerste helf eindigden we met 3-0. De 2de helft ging niet goed maar we hebben wel gewonnen. De eindstand is 6-3 voor ons en Dobbe heeft 6 keer gescoord. En Niels heeft veel assisten gegeven. Kevin heeft er ook 1 gegeven. Menno heeft goed verdedigt en Lourens ook Jozef heeft ook en goeie pas gegeven. Guido heeft ook en goeie pas gegeven.

ONR E1 - Peize E2

De eerste helft was niet goed. We hadden gelijk gescoord. Toen scoorde Peize door dat we slecht verdedigde Vijf minuten later scoorde wij weer doordat Peize slecht verdedigde Wij scoorde nog een keer, in de pauze stond het 3-1 voor ONR De tweede helft ging goed het werd uiteindelijk 11-1 Peize maakte een eigen doelpunt

Spannende wedstrijd

Zaterdag 12 oktober. Vandaag zijn we naar Velocitas geweest in Groningen. We moesten op kunstgras spelen. Het werd 0-0. We hadden heel veel kansen. En de tegenstander ook. Maar dankzij onze verdediging ging de bal er gelukkig niet in. Het was een hele spannende wedstrijd.

Wederom winst

Zaterdag 5 oktober moesten we thuis tegen lewenborg FC E2. Na de aftrap kreeg de tegenpartij een kans met een redding van Duncan en schoot naar Dobbe en toen viel de 1-0. Even later kwam Niels met een afstandsschot en was het 2-0. We bleven goed voetballen maar maakten geen doelpunten meer. In de rust stond het 2-0. na de rust was de tegenpartij sterker. Toen scoorde de tegenpartij de2-1. Toen scoorde Dobbe de 3-1. De tegenpartij maakten toen de 3-2. Toen werd het nog even spannend maar gelukkig schoot Jozef vlak voor tijd in het doel. Eindstand 4-2.

Eerste overwinning

Zaterdag 28 september moesten we al vroeg beginnen. We gingen een uitwedstrijd spelen tegen GRC Groningen E3. We hadden nog niet eerder tegen ze gespeeld. Al snel maakte Dobbe de eerste doelpunt en gingen we goed verder spelen. In de rust stond het 1-4. Na de pauze gingen we veder . We hebben veel over getikt en goed gespeeld. Bijna iedereen heeft een doelpunt gemaakt . Behalve Menno en Duncan. Gelukkig hebben we gewonnen met 1-7

Be Quick E3

zaterdag 16 september 2013 haden we een uitwedstrijd tegen be quick E3 het ging klein beetje regenen maar dat mat niet uit de wedstrijd begon de scheidsrechter had niet goed opgelet hun haden 1 speler meer toen zij wiebe dat hun 1 speler meer heben DOBBE SCORDE TOEN stond het 1-0 maar helaas stond het 1-1 toen haden wij corner jozef scorde en het stond 2-1 toen scorde iemand van be quick uit de verte toen stond het 2-2 paar munuten scorde ze 2X EN HET stont 2-4 TOEN WAS HET RUST DE tweede helvt ging beter Kevin scorde uit vollie toen stond het 3-4 de eindstand was 4-7