Next Match(es)

einde seizoen

04.06.2014

MET ZIJN ALLEN NAAR DE FINALE !!

ONR B1 staat a.s. zaterdag 7 juni in de finale van de playoffs van de B-junioren van Noord-Nederland! Tegenstander is SWZ B1 (Sneek). De finale wordt gespeeld bij VV De Sweach in Beetsterzwaag en begint om 10.30 uur. Hierbij...[meer...]

18.05.2014

B1 verrast vriend en vijand en rekt het seizoen

In een bloedstollend duel met Stiens B1 hebben de mannen van B1 zichzelf afgelopen zaterdag een plek in de tweede ronde van de nacompetitie geschonken. Na een 4-2 overwinning in het uitduel wist ONR onder toeziend oog van een...[meer...]

Een heel mooi doelpunt wordt gevierd, Rik Nijhof kopt de voorzet van Dennis Pitia krachtig in.

23.12.2013

Kerstkado voor Drachtster Boys

Op de kortste dag van het jaar trok ONR B1 opnieuw aan het kortste eind. Na de winst bij en tegen Niekerk B1 had ONR tegen Drachtster Boys B2 een belangrijke stap kunnen zetten om nacompetitie te voorkomen. De ploeg in oranje...[meer...]

06.11.2013

De bal wilde niet tussen de palen

Van tevoren zouden ze ervoor getekend hebben: ´slechts´ met 1-0 verliezen bij de huidige nummer drie van de competitie. Toch verliet ONR B1 zaterdag het drassige veld met een kleine kater. De hele wedstrijd lang hadden de mannen...[meer...]

De bal wilde maar niet tussen de palen

26.10.2013

Een wedstrijd met twee gezichten

Tegen het op voorhand zwakker geachte Zuidhorn lukte het ONR B1 op het nippertje  de drie punten veilig te stellen.  ONR kreeg de eerste 60 minuten veel ruimte van de tegenstander om op 3-0 te komen. Daarna was Zuidhorn...[meer...]

06.10.2013

Nipt verlies

Tegen Feanstars B1 is ONR er opnieuw niet in geslaagd het goede spel om te zetten in punten. In de eerste helft smoorde de ene na de andere aanval zonder een doelpunt op te leveren. Volgens de aloude voetbalwet scoorde de...[meer...]

29.09.2013

Goed gespeeld, geen punten

Tegen koploper Trynwalden is het ONR niet gelukt het goede spel om te zetten in resultaat: 4-1. Volgens coach Danel Strijker speelde ONR erg goed. "De tweede helft was echt fantastisch. Ik heb ze nog nooit zo goed zien...[meer...]

Danel Strijker

Displaying results 1 to 7 out of 17
<< First < Vorige 1-7 8-14 15-17 Volgende Last >>

ONR B1 teamfoto

Staand vlnr: Danel Strijker (trainer/coach), Jan Schootstra (5), Sven Buigholt (10), Maarten Schootstra (4), Rik Nijhof (16), Timo de Haan (14), Norbert de Krijger (9), Edwin Bloemendal (6), Sjoerd Hoek (3, c). Zittend: Joep van Duuren (2), Jesse Nienhuis (1), Dirk Rozema (8), Igor de Groot (13), Dennis Pitia (7), Cornelius Slump (12), Sjors van der Velde (11). Niet op de foto: John van Veelen (15), Willem Gootjes (assistent-trainer). B1 heeft geen vaste keeper. Roulerend leider zijn Buigholt, Hoek, Nienhuis en Rozema.