05.10.2013 22:12 Leeftijd: 265 days

ONR 2 - de Vogels 2, 2-2 (rust 0-0)

Eerste gelijkspel van het seizoen.

Na een regenachtige ochtend konden we droog spelen. Het veld was wel goed nat wat ook wel bleek uit de nodige glijpartijen. De eerste helft was voor ONR. Ze hadden de meeste controle over de wedstrijd. Er werden enkele kansen gecreëerd. Helaas kregen Marnix en Sandr de bal nog niet in de touwen. Ook het afstandsschot van Marco ging over en niet het doel in. Zo werd de kleedkamer met een 0-0 stand opgezocht voor de thee.

In de tweede helft hadden de Vogels wat meer controle over de wedstrijd. Toch was het ONR dat de score opende. Een prima voorzet van Sander werd door Matthijs goed afgerond, 1-0. Helaas kon ONR niet lang van de voorsprong genieten. Binnen no-time wist de Vogels de gelijkmaker te maken. Snel gevolgd met hun 2e doelpunt zodat ONR binnen een paar minuten tegen een achterstand aankeek. ONR bleef jagen op de gelijkmaker. Zo’n kwartier voor tijd mocht ONR een vrije trap nemen in de buurt van het strafschopgebied. Deze werd door Jeroen goed genomen. Hij wist de bal op de juiste hoogte te geven. Sander deed een stap achteruit en wist de bal uitstekend binnen te koppen, 2-2. De Vogels probeerde nog wel weer op voorsprong te komen. Gelukkig stak Ton in een uitstekende vorm en wist met een paar goede reddingen een achterstand te voorkomen. Na 90 minuten floot, de uitstekend leidende scheidsrechter, Martijn Terpstra af.

Al met al kunnen we zeggen dat het gelijke spel een juiste weergave was van het veldspel.

Opstelling: Ton Buigholt, Sven v/d Kooij, Wouter Bloemendal, Anko v/d Knaap (’63, Erik Kloosterman), Jasper Klein, Gert jan Dam, Jeroen Westra, Marco Fokkema (’70, Michel Kremer), Matthijs Dijkema, Sander Cazemier, Marnix Troudes (’75, Lars v/d Vlugt)