05.10.2013 22:10 Leeftijd: 265 days

Marum 2 - ONR 2, 4-1 (rust 3-0)

De 5 minuten van…

Ook voor de wedstrijd van vandaag moest de spelersgroep worden aangevuld vanaf de reservelijst. Tom Bijen en Michel konden gelukkig mee zodat we met 14 man op pad konden.

ONR Begon niet goed aan de wedstrijd. ONR liet Marum voetballen. Ondanks dat werd er weinig weggegeven. Na 20 minuten kwam ONR pas beter in het spel. Even werd de controle over de wedstrijd overgenomen. Een prima actie van Matthijs leidde tot een schot in het zijnet. Het leek erop dat de rust met een 0-0 stand bereikt zou worden. Niets was minder waar. In de laatste 5 minuten van de 1e helft wist Marum de stand naar een 3-0 voorsprong te brengen.

In de rust zette hans het team om. Erik en Jasper konden niet verder. Michel en Lars waren hun vervangers. De 2e helft werd beter begonnen. ONR ging volop in de aanval. In de 50e minuut wist Gert Jan met een schot van zo’n 25 meter ONR terug in de wedstrijd te brengen, 3-1. ONR ging door en kreeg ook de mogelijkheden om verder terug te komen in de wedstrijd. Een uitstekende kans van Michel werd gestopt door de keeper. Sander kopte uit een corner over. En ja als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel. Marum bracht de stand op een 4-1 voorsprong. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. ONR probeerde wel, maar het echte geloof was er niet meer.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen de Vogels. Dan vanaf het begin maar scherp zijn.

Opstelling: Peter, Tom, Jordy, Nick (’70, Stefan), Jasper (’46, Lars), Erik (’46, Michel), Jeroen, Gert Jan, Matthijs, Sander, Marnix