14.12.2013 21:56 Leeftijd: 195 days

Opende 2 - ONR 2, 2-2 (rust 0-1)

Met strijd een punt.

Na een paar weken zonder voetbal mocht er vandaag aangetreden worden uit en tegen Opende. Gezien het aantal blessures en afwezigen bij de 1e selectie moesten we Sander naar het 1e laten gaan. Gelukkig was het 3e vrij deze zaterdag zodat Gert Jan, Chris en Tony met ons meekonden. Rolf is hersteld van zijn blessure en wilde graag zijn eerste minuten weer maken. Zo konden we op pad met 13 spelers. Op tijd aangekomen bij Opende kwamen we tot de ontdekking dat de tas met de wedstrijdkleding nog bij ONR stond. Zo kon de lijder (geen schrijffout in dit geval) weer terug naar Roden om de kleding op te halen. Zo konden we een kwartier te laat aan de wedstrijd beginnen. En het moet gezegd het team liep er weer keurig bij in de kleding van Jumbo Euroborg!

Hans had voor deze wedstrijd gekozen voor een 4-4-2 opstelling. Misschien dat dit even wennen was want het eerste gedeelte van de wedstrijd was voor Opende. Gelukkig voor ONR werd er slordig omgegaan met de kansen. Daar waar de bal meer op het doel gericht was stond Gert Jan prima te keepen. Na zo’n 20 minuten kwam ONR wat meer in de wedstrijd. Na een half uur spelen werd er een lange bal vanuit de ONR verdediging naar voren geschoten. De bal werd door een Opender verdediger te kort teruggespeeld op de keeper. Marnix was zeer attent en ging er met zijn snelheid vandoor en wist de bal in het doel te krijgen, 0-1. Met deze stand werd de thee opgezocht. Vanuit de voorgaande wedstrijden wisten we dat Opende zich zeker nog niet gewonnen zou geven. Al snel in de 2e helft wist Opende de 1-1 op het scorebord te krijgen. ONR had meer de controle over de wedstrijd in deze helft dan in de voorgaande. Vanuit een uitstekende actie van Matthijs wist hij Rolf te bereiken zijn schot werd nog geblokt. Marnix was zeer alert en wist de bal in het doel te schieten, 1-2. Opende bleef het proberen en wist uiteindelijk ook de 2-2 te maken. Met deze stand werd de wedstrijd afgesloten. Beide teams konden wel leven met deze puntendeling. Met wat geluk waren we met de drie punten naar huis gegaan, maar met wat pech zonder punten.

Volgende week de inhaalwedstrijd tegen Groen Geel in Groningen.

Opstelling: Gert Jan Gritter, Robbert Jan de Jonge, Chris van Rij, Jasper Klein, Gert Jan Dam, Erik Kloosterman, Lars v/d Vlugt ('60, Tony Giglio), Matthijs Dijkema, Michel Kremer ('65, Rolf Postma), Marnix Troudes