14.12.2013 16:45 Leeftijd: 195 days

2-2 gelijkspel tegen Meppel

Mass Dia pupil van de week

Zaterdag 14 december was ik pupil van de week bij de wedstrijd van ONR – FC Meppel. Ik word ontvangen in de bestuurskamer door de heren Eddie en Bert. Ik krijg wat te drinken en een speciaal trainingsjasje aan. Voordat dat de wedstrijd begint, mag ik met Jeroen Fierstra even een balletje over trappen. Hij is de grensrechter van de wedstrijd.

Dan gaat de wedstrijd bijna beginnen. De spelers van ONR en FC Meppel rennen het veld op en ik ren met de bal voorop. Ik geef de aanvoerders van beide teams een hand en we gaan voor een mooie wedstrijd. Ik mag de aftrap doen. Ik speel de bal behendig langs alle spelers van FC Meppel , de keeper mist de bal en ik scoor een mooi doelpunt. Vervolgens kijk ik de wedstrijd verder vanuit de dug-out.

Er wordt fanatiek gespeeld en FC Meppel scoort. Vlak voor rust scoort Meppel nog eens. Het staat 0-2. Ik krijg in de rust nog een drankje en kan er weer tegen aan. Zo ook de spelers van ONR en FC Meppel. De tweede helft begint. Ik zit weer op mijn plekje in de dug-out en zie hoe ONR scoort. Twee keer maar liefst.  Voor beide partijen zijn er nog wat kansen, maar er wordt niet meer gescoord en na 90 minuten spelen is de stand 2-2.

De spelers gaan op weg naar de kleedkamer en ik op weg naar de bestuurskamer en hier word ik getrakteerd op een lekker patatje. Ik mag ook de uitslagen op het bord plakken. En ik krijg ook nog een echte oorkonde. Heel erg bedankt. Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn.