03.05.2014 20:32 Leeftijd: 55 days

ONR 2 - Groen Geel 4, 0-7 (rust, 0-3)


Voorbij.

De laatste wedstrijd van het seizoen. Voor ONR stond er niets meer op het spel. We wisten dat we boven de degradatiestreep zouden eindigen. Voor Groen Geel was deze dag nog wel belangrijk. Bij winst konden ze kampioen worden. Dit was wel afhankelijk van puntverlies van Marum.

De voorbereiding op deze wedstrijd was zoals bij veel wedstrijden dit seizoen. Afwachten of je met genoeg spelers aan de aftrap zou staan. Door de inzet van Ton Buigholt, Ronald Jonas en Hans Maathuis (de trainer die zijn debuut maakt in het 2e) konden we met 13 man beginnen aan de wedstrijd. Iedereen was wel nodig. Zeker na de twee wissels en het uitvallen van Camiel met een blessure. Hierdoor eindigden we de wedstrijd met 10 man. Een diepere analyse op deze wedstrijd wordt in dit verslag niet gemaakt. Een terugblik op het seizoen zal ook op een andere plaats terug te vinden zijn. Met een 9e plaats en wederom behoud in de reserve 3e klasse.

Wat na de wedstrijd bleef waren de bloemen (bestuur bedankt) en de fles wijn (bedankt spelers). Met nog een gezellige teamavond in het verschiet sluiten we het seizoen af. We kunnen stellen dat het een bewogen seizoen is geweest. Inmiddels zijn de statistieken bijgewerkt. Daarmee is mijn laatste werk als leider van ONR 2 gedaan. Volgend seizoen als supporter aan de kant.

Opstelling: Ton Buigholt, Tom Bijen (’55, Hans Maathuis), Camiel Gerlach, Nick Pathuis, Jasper Klein (’21, Ronald Jonas), Gert Jan Dam, Erik Kloosterman, Jelte Teitsma, Frank Bokdam, Matthijs Dijkema, Marnix Troudes


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.