08.05.2014 20:35 Leeftijd: 50 days

Coach blij met 3-1 overwinning op Zuidlaren


Jesse Dijkstra: gezellig op de bank én goed zicht op de wedstrijd.

Zaterdag moest het eerste van ONR spelen tegen Zuidlaren. En dat was best een belangrijke wedstrijd want ONR had nog een paar puntjes nodig om in de tweede klasse te blijven. Ik mocht er als pupil van de week bij zijn.

Om twee uur mocht ik eerst in de bestuurskamer met iedereen kennis maken. Ik kreeg lekker drinken en mijn vader mocht er ook even bij zitten.  Ook maakte ik kennis met de scheidsrechter, die helemaal uit Utrecht kwam.

Daarna ging ik met de grensrechter even een balletje trappen. Het eerste van ONR deed toen ook de warming-up. Toen iedereen warm was, kon de wedstrijd beginnen. Ik ging met de spelers het veld op. Ik mocht met de aanvoerder van ONR de aftrap nemen en proberen te scoren. Dat ging gelukkig goed. Ik maakte een mooi doelpunt! Daarna mocht ik in de dug-out zitten bij de wissels van ONR. Dat was heel gezellig en daar kon ik goed de wedstrijd zien. Die was best spannend. Het ging heel gelijk en het ging allemaal best snel. Toen gaf ONR even te veel ruimte en meteen scoorde Zuidlaren. Dat was wel jammer maar gelukkig gaf ONR niet op. Nog geen vijf minuten later scoorde ONR de gelijkmaker, gelukkig maar. Het was toen ook meteen rust. In de rust kreeg ik weer wat drinken.

De tweede helft ging best goed voor ONR. Ze gaven geen kansen weg en scoorden zelf wel twee keer. Dat vond ik super.

Daarna mocht ik op het scorebord de uitslag invullen. In de bestuurskamer kreeg ik weer drinken en een groot bord met lekkere patat. De coach van ONR zat naast mij, die was natuurlijk heel blij met de overwinning. Als laatste kreeg ik nog een mooie oorkonde. Die hang ik op mijn kamer als aandenken aan deze leuke middag.

Groetjes van Jesse Dijkstra van de F1.

 

 


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.