15.02.2014 19:57 Leeftijd: 132 days

Zuidhorn 2 - ONR 2, 2-0 (rust 1-0)


Terechte uitslag.

De eerste wedstrijd na de winterstop. Gelijk weer een hoop te regelen. Nu zelfs op de wedstrijddag en de avond ervoor moest nog geprobeerd worden om spelers in te vliegen om met voldoende spelers op pad te gaan. Een beroemd gezegde in dit geval is dan ook: ‘Drupt het bij het eerste dan regent het bij het tweede’. Gelukkig konden we op het laatst nog een beroep doen op Tom Bijen en Tony Giglio, die alle moeite had gedaan om oppas te regelen en het tweede te kunnen helpen. Grote Klasse!! Als keeper konden we Ton Buigholt meenemen. Gezien de harde wind die over het veld woei was het niet te verwachten dat het een hoogstaande wedstrijd zou worden. Over de wedstrijd kunnen we dan kort zijn. ONR creëerde in de eerste helft drie goede mogelijkheden. Sander 2x en Marnix 1x. Dat waren de enige kansen die ONR ook kreeg. Helaas werden deze niet benut. ONR speelde te veel de lange bal naar voren en vergat te voetballen. Verdedigend stond het behoorlijk goed dat er dan vanuit twee persoonlijke fouten (mede veroorzaakt door de onvoorspelbare wind) twee doelpunten vallen voor Zuidhorn, eerlijk verdeeld over beide helften, is jammer. Gezien de wedstrijd wel terecht. Daar waar Zuidhorn verder nog gevaarlijk werd stond Ton uitstekend te keepen.

Hopelijk kunnen we volgende week de punten thuis houden. Dan staat de thuiswedstrijd tegen the Knickerbockers op het programma.

Opstelling: Ton Buigholt, Sven v/d Kooij (’70, Michel Kremer), Rolf Postma (’75, Tom Bijen), Jasper Klein, Jelte Teitsma, Robbert Jan de Jonge, Gert Jan Dam, Erik Kloosterman, Tony Giglio (’80, Stefan Lafontaine), Sander Cazemier, Marnix Troudes


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.