Verslag Grootegast - ONR

We moesten spelen tegen Grootegast. We moesten al heel vroeg vertrekken, namelijk al om 7.45 uur. Eerst moesten we Vincent Fonk ophalen. Hij moest invallen omdat Jesper met zijn familie aan het genieten was van een weekendje weg.

We moesten spelen op kunstgras. Dat is toch net even anders. Daarom hebben we een goede en serieuze warming up gedaan. Daar hadden we genoeg tijd voor omdat we er best vroeg waren.

We speelden 7 tegen 7. Want zo komt ons systeem het beste uit.

We begonnen de wedstrijd goed. Alleen hadden onze tegenstanders er ook veel zin in. Er zaten hele grote jongens in dat team, het waren grote gasten.

We speelden goed over en kregen ook best wel kansen, alleen gingen die er niet allemaal in. Helaas gingen da kansen van Grootegast er wel in. Ze schoten steeds net over Vincent heen. We gingen rusten met een 4-2 achterstand.

In de rust een lekker bekertje ranja en aanwijzingen van onze leiders Eric en Roelf. We hadden allemaal het idee dat we nog wel konden winnen als we goed ons best bleven doen.

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. We waren aan elkaar gewaagd. Er kwamen kansen aan beide kanten. Toen de wedstrijd was afgelopen hadden we helaas met 9-6 verloren.

We hebben wel het mooiste doelpunt van de wedstrijd gemaakt (Julian met een afstandsschot)

Maar we hebben goed gespeeld en goede inzet getoond. Als we zo blijven spelen komen de winstpunten vanzelf