20.10.2013 13:32 Leeftijd: 250 days

Thuis tegen Waskemeer

Zaterdag 19 oktober speelden we ’s morgens om 9 uur al een wedstrijd tegen  Waskemeer. Het was een leuke wedstrijd met aan beide kanten een heleboel kansen. De eerste helft stonden we voor met 2-0. Na de rust werd het al gauw 3-0 en ook de 4-0 volgde al snel. Maar toen gebeurde het. Waskemeer kwam terug.  Ze scoorden niet 1 maar wel 4x. Waardoor de stand kwam op 4-4. Wel zaten we nog heel dicht bij de 5-4 maar deze werd niet gezien als doelpunt. Vlak voor tijd verdraaide Erik zijn knie waardoor we nog een kleine 2 minuten met 1 persoon minder moesten spelen.  De stand bleef 4-4. De doelpunten zijn gemaakt door: Thomas, Erik en Marco(2). Al met al was het een leuke en spannende wedstrijd. De jongens hebben weer goed hun best gedaan.