30.08.2013 14:25 Leeftijd: 301 days

ONR - VVK

Afgelopen dinsdag stond de beker wedstrijd thuis tegen VVK op het programma. VVK had de wedstrijd tegen BSVV met 2-1 gewonnen.

Het eerste noemenswaardige wapenfeit kwam op naam van Tim die in de 12e minuut een hoge voorzet van Danel prima aannam maar helaas over het doel schoot. Een minuut later verslikte Frank zich in een tegenstander en daardoor moest Camiel alle zeilen bijzetten om erger voor ONR te voorkomen. Met een uitstekende tackle back zorgt Camiel ervoor dat deze kans van VVK onschadelijk wordt gemaakt en tot hoekschop wordt verwerkt.

Even daarna wordt een corner van VVK prima door Wouter en Hein uitverdedigd zodat ONR kan gaan bouwen aan een aanval. Via Bram en Hendrik komt de bal weer terecht bij Hein die Mitchell met een diepe bal wegstuurt. De halve lob van Mitchell ging echter helaas maar net naast het doel van VVK… In de 23e minuut zag Camiel zijn schot net over gaan na goed voorbereidend werk van Frank. Een minuut later gaf Danel een prima bal op Hendrik die met een mooie actie vanaf die achterlijn de 16 meter in ging. Hij werd daarbij onregelmentair gestopt door een verdediger van VVK en dus wees de scheidsrechter naar de stip. De penalty van Hein werd helaas voor ONR gestopt door de doelman van VVK.

ONR gaf de moed niet op en de volgende kans was van Leon die zijn schot in de handen zag belanden van de doelman van VVK. Door een goeie actie van Hendrik krijgt ONR een kwartier voor de rust een corner. De prima corner van Bram wordt niet tot doelpunt gepromoveerd omdat de verdedigers van VVK de bal net iets eerder weg konden werken. De laatste kans in de eerste helft was van Bram die, na een breedte pass van Hendrik , zijn schot van 20 meter net over het doel zag gaan.

Vrij vroeg in de 2e helft maakt Wouter een overtreding in de 16 volgens de scheidsrechter en krijgt VVK een penalty. De penalty wordt hard langs Harmen geschoten: 0-1. (51.). Nog geen twee minuten later krijgt ONR na een goede aanval via Tim een hoekschop. De hoekschop werd genomen door Bram en Wouter schiet hard op doel van VVK maar hij zag zijn schot door de keeper gepareerd worden en over de zijlijn verwerkt worden. Wat later kon Danel opstomen met de bal richting het doel van VVK maar zijn doelpoging kwam recht op de keeper af. Dan wordt Tim vervangen door Andrew. Met een mooie beweging speelt Andrew zich daarna vrij en gaf de bal voor op Mtichell die ook maar net niet bij de bal kwam.

Ook VVK deed in de 2e helft nog van zich spreken. Met een goeie loopactie van Frank werd erger voorkomen en krijgt VVK een hoekschop. De hoekschop van VVK werd door Harmen uit de lucht gepakt. In de 68e minuut moet Leon met een blessure het veld verlaten. Zijn plaats werd ingenomen door Sander. Tien minuten past Marco de laatste wissel toe. Danel wordt vervangen voor Jeroen. Tien minuten voor tijd gaf Wouter een prima diepe bal mee aan Hein die er een corner uit weet te slepen. De goeie corner van Bram bereikte Mitchell die ook maar net naast het doel kopte.

Na goed spel van ONR op het middenveld komt de bal terecht bij Andrew die een messcherpe voorzet gaf op Mitchell. Mitchell zag zijn kans gekeerd worden door de doelman van VVK en de afvallende bal kwam terecht bij Hein die deze kans feilloos benutte: 1-1!! (84.). In de slot minuut van de wedstrijd mocht Bram nog een vrije bal nemen op het middenveld. Met weer een uitstekende vrije trap bracht hij de bal in de 16 bij Hein terecht. Helaas constateerde de scheids dat Hein buitenspel stond. Erg jammer want anders was het 2-1 geweest.

Met een 1-1 gelijkspel heeft ONR uiteindelijk te weinig gekregen in deze wedstrijd. We zijn er ook van overtuigd dat het allemaal wel goed komt met het benutten van de vele kansen die we kregen! We willen het publiek dan ook weer bedanken voor de steun!

Graag zien we jullie weer op aanstaande zaterdag om 14:30 als ONR1 weer een thuiswedstrijd speelt voor de beker.

Tegenstander is dan BSVV. Zij hebben hun 2e bekerwedstrijd woensdagavond verloren van De Vogels met 1-4. Voor ONR is het zaak om deze wedstrijd te winnen en zo met het volste vertrouwen de start van de reguliere competitie in te gaan!!

De spelers waren: Harmen Uffels, Camiel Gerlach, Wouter Bloemendal, Hein Luinstra, Frank Bokdam, Danel Strijker ( 78. Jeroen Westra ), Bram Gootjes, Leon Schievels ( 68. Sander Ottens ), Mitchell “Churandy” Schievels, Tim van der Meulen ( 62. Andrew vd Looi ) en Hendrik “kwajong”Rozema.