05.04.2014 18:27 Leeftijd: 83 days

ONR 2 - VEVE'67 4, 2-1 (rust 1-0)

Voor het eerst dit seizoen konden zowel het 1e als het 2e beschikken over een ruime selectie. Vandaag konden Rolf, Frank, Wouter, Camiel en Anko aansluiten bij het 2e. Daarnaast maakte Frits zijn debuut in het doel van het team. Zo konden we beschikken over een selectie met 14 man. Vooraf had hans natuurlijk weer gezorgd voor een goed strijdplan. Als nel in de wedstrijd bleek het plan te werken. Een uitstekende pass van Anko op Matthijs werd goed afgemaakt door Matthijs. Zo stond ONR al na 2 minuten op een 1-0 voorsprong. VEV probeerde de gelijkmaker te maken. ONR speelde compact en geconcentreerd. Er werd weinig weggegeven. Daar waar één van de teams een mogelijkheid kreeg werd deze niet goed benut. De thee kon dan ook met een 1-0 voorsprong opgezocht worden.

Na rust was er een zelfde wedstrijdbeeld. VEV op jacht naar de gelijkmaker en ONR geconcentreerd en rustig spelend. Ook nu was het ONR die scoorde. Nu was het Marnix die goed doorging en beheerst de bal in het doel schoot. Zo stond ONR na 64 minuten spelen op een 2-0 voorsprong. Het wedstrijdbeeld bleef hetzelfde. In de 70e minuut was het VEV die de aansluitingstreffer wist te maken, 2-1. Dit gaf VEV het geloof dat er nog meer te halen was. ONR kreeg mogelijkheden op een 3-1 voorsprong, helaas ging de bal telkens niet het doel in. In de laatste 10 minuten zette VEV nog aan op jacht naar de gelijkmaker. ONR leek wat moegestreden. Frits moest twee keer handelend optreden. De eerste keer wist hij met een duik de bal weg te tikken. De tweede keer werkte hij de bal prima uit de korte hoek. Zo wist hij zijn doel verder schoon te houden. Na de nodige blessuretijd klon het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter. Zo wist ONR wederom te winnen en drie punten bij te schrijven aan het totaal.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen CSVH.

Opstelling: Frits Pals, Robbert Jan de Jonge (’75, Lars v/d Vlugt), Wouter Bloemendal, Rolf Postma, Camiel Gerlach, Gert Jan Dam, Anko v/d Knaap, Frank Bokdam (’70, Sven v/d Kooij), Matthijs Dijkema (90+, Jasper Klein), Erik Kloosterman, Marnix Troudes.