22.02.2014 19:57 Leeftijd: 125 days

ONR 2 - The Knickerbockers 7, 2-2 (rust 0-0)

Verdiend gelijkspel.

Zo denk je op vrijdagavond 13 spelers te hebben en een scheidsrechter. Zo heb je op zaterdagmorgen 11 spelers en geen scheidsrechter. Gelukkig kon Rien Hut de taak van fluitist op zich nemen zodat er toch afgetrapt kon worden.

Over de wedstrijd zelf is niet heel veel te vertellen. Van beide kanten was het zeker niet hoogstaand. Het ging behoorlijk gelijk op. In de eerste helft waren de wat betere kansen voor The Knickerbockers. Marco stond prima te keepen en Jelte wist een bal van de lijn te halen. ONR creëerde wel wat mogelijkheden zonder dat het echt grote kansen werden. De ruststand was dan ook gelijk aan de beginstand.

Na rust was het TKB die als eerste wist te scoren, 0-1. Het spel bleef gelijk opgaan. Het was de zeer alert zijnde, en goed spelende, Robbert Jan die de gelijkmaker wist te scoren, 1-1. Helaas wist TKB vanaf de aftrap weer de voorsprong te nemen, 1-2. ONR zette aan om in ieder geval de gelijkmaker te scoren. Op de 16-meter was het Erik die zich vrij draaide en de bal snoeihard in de kruising schoot, 2-2. Beide teams probeerde nog de winnende te maken, maar dat lukte beide niet. Zo werd er met 11 man een punt bijgeschreven.

Opstelling: Marco Fokkema, Sven v/d Kooij, Rolf Postma, Jasper Klein, Jelte Teitsma, Robbert jan de Jonge, Gert Jan Dam, Anko v/d Knaap, Lars v/d Vlugt, Erik Kloosterman, Sander Cazemier