15.03.2014 19:18 Leeftijd: 104 days

ONR 2 - Marum 2, 1-6 (rust 1-2)

Maatje te groot.

Het zou het 2e niet zijn wanneer er niet vlak voor de wedstrijd nog het een en ander geregeld moest worden. Marco Fokkema moest vlak voor de wedstrijd afzeggen, wegens begrijpelijke redenen. Martijn Terpstra, die de wedstrijd zou fluiten, wilde de plek onder de lat wel innemen. Voor hem een rentree na bijna 2 jaar blessureleed. Lars Roede werd van huis gebeld om zijn debuut te maken als scheidsrechter bij de senioren. Zo was dan alles toch weer geregeld.

Vanaf de aftrap was het Marum die de aanval zocht en ook het betere spel had. In de 22e  minuut had Marum een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen. Martijn wist tot twee maal toe uitstekend de bal te keren. Helaas schoot het hem in zijn kuiten, zodat hij met een spierscheuring van het veld af moest. Sven wilde de plek onder de lat wel overnemen. Jasper kwam op de rechtsback positie te staan. Het was in de 25e minuut dat ONR een uitstekende aanval wist af te ronden, Marnix op Matthijs, die de 1-0 wist binnen te schieten. Marum wist voor rust terug te komen tot een 1-2 stand. Hiermee werd de rust bereikt. In de rust zou Nick het veld verlaten om te gaan ‘banken’ bij het eerste. Michel kwam erin. ONR probeerde wel in de tweede helft, maar het spel was  te onsamenhangend. Toch waren er wel mogelijkheden om op een gelijke stand te komen. De kopballen van Robbert Jan en Michel troffen helaas geen doel. Het was uiteindelijk Marum die wist uit te lopen tot een 1-6 eindstand.

Volgende week de uitwedstrijd tegen de koploper, de Vogels 2. Wederom een zware wedstrijd

Opstelling: Martijn Terpstra (’22, Jasper Klein), Robbert Jan de Jonge, Rolf Postma, Nick Pathuis (’46, Michel Kremer), Sven v/d Kooij, Gert Jan Dam, Jelte Teitsma, Erik Kloosterman, Matthijs Dijkema, Sander Cazemier (’75, Lars v/d Vlugt), Marnix Troudes