02.11.2013 23:33 Leeftijd: 237 days

ONR 2 - de Griffioen 2, 1-5 (rust 0-1)

Uitslag doet meer vermoeden.

Vooraf was er weer het nodige puzzelwerk om een 11-tal het veld in te kunnen sturen. Gelukkig was Peter beschikbaar om de plaats onder de lat in te nemen. Daarnaast mogen we Robbert Jan weer welkom heten op het voetbalveld. Ook Benny was bereid om de voetbalschoenen uit het vet te halen. We misten de nodige verdedigers (Marco, Jordy, Nick) zodat er met name in die linie gepuzzeld moest worden door Hans. Met Camiel, die dit uitstekend invulde, als laatste man en Jelte als rechtsback begonnen we aan de wedstrijd. In de eerste helft mocht de Griffioen het spel maken. ONR bleef geconcentreerd spelen al was niet alles even goed. Aan beide zijden waren er wat mogelijkheden. Aan ONR-kant was Peter een aantal keer zeer attent en wist zo een achterstand te voorkomen. Na ongeveer een half uur spelen wist Griffioen het net et vinden, 0-1. Met deze stand werd de rust bereikt.

Na de rust begon ONR sterk. Al in de 53e minuut werd de gelijkmaker gescoord door Gert Jan. De Griffioen werd hier wel wat nerveus van. ONR had hier door kunnen drukken, maar was niet voldoende in staat om de voorsprong te nemen. Van beide zijden werd het spel wat rommeliger. Het leek erop dat de wedstrijd met een gelijkspel zou eindigen. Na zo’n 70 minuten kon Camiel niet verder (liesklachten) en werd hij vervangen door Stefan. Gert Jan schoof naar de laatste linie. In het laatste kwartier wist de Griffioen 4 keer te scoren waardoor de eindstand op 1-5 gebracht werd. Gezien de wedstrijd niet een uitslag die de krachtsverhouding weergeeft. Na de 1-3 was de tegenstand van ONR wel gebroken.

Volgende week de uitwedstrijd tegen CSVH 3.

Opstelling: Peter Rusch, Jelte Teitsma, Camiel Gerlach (’70, Stefan Lafontaine), Jasper Klein, Lars v/d Vlugt (’40, Robbert Jan de Jonge), Erik Kloosterman, Gert Jan Dam, Benjamin Vogelzang, Matthijs Dijkema, Sander Cazemier, Marnix Troudes