07.09.2013 16:23 Leeftijd: 293 days

Noordwolde 2 – ONR 2, 0-1 (rust 0-1)

Eerste drie punten van het seizoen

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2013-2014 mocht vandaag gespeeld worden. Nog zonder onze coach Hans, die op de fiets nog door Limburg reed. Wel met interim-coach/trainer Wietse Bouwman. Helaas viel ’s morgens Anko nog af vanwege ziekte. Zo gingen we met 13 spelers richting Noordwolde. Het eerste gedeelte van de wedstrijd was voor ONR. Er werd aardig gevoetbald en leuk gecombineerd. Dit leverde een kans voor Marnix op. Zijn inzet werd door de keeper tegen gehouden. Ook in tweede instantie werd zijn inzet gestopt door de keeper. Niet lang daarna schoot Nick op het doel. Zijn inzet werd gestopt. Uit de rebound wist Jeroen het net te vinden, 0-1. Schoten van Erik, net naast, en Jelte, over, wisten het net niet te vinden. De verdediging wist het achetrin goed dicht te houden, zodat er weinig kansen werden weggegeven. Daar waar Noordwolde een mogelijkheid kreeg stond het vizier niet helemaal scherp. Zo werd de thee met een 0-1 voorsprong opgezocht.

De tweede helft gaf een wat ander beeld. ONR liep wat meer terug en werd wat slordiger. Wel werden er nog wat mogelijkheden geschapen. Helaas wisten deze het net niet te vinden. Ook de Noordwolder aanval was in de tweede helft nog niet scherp. Zij hadden wel wat mogelijkheden maar wisten het doel niet te vinden. De tweede helft was zeker spannend aan beide zijden. Er werd van twee kanten de nodige strijd geleverd. Helaas wist ONR de voorsprong niet uit te breiden. Noordwolde lukte het niet om de gelijkmaker te maken, zodat ONR met de drie punten richting Roden kon gaan. Een goede start van de competitie.

Opstelling: Gert Jan Gritter, Gert Jan Dam, Marco Fokkema (’60, Lars v/d Vlugt), Nick Pathuis, Jasper Klein, Erik Kloosterman, Jeroen Westra, Jelte Teitsma, Matthijs Dijkema, Sander Cazemier, Marnix Troudes