27.11.2013 20:51 Leeftijd: 212 days

Nieuw(s) jeugdbestuur


Staand:Harm Gritter, Roelf Hummel, Leonie Hummel, Eise Ezenga en Annette Croese. Zittend: Bert Roede, Jan Peter Busscher en Jannetta Roede. Ontbrekend: Rien Hut en Epco Bouma.

Maandag 18 november heeft de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen van Paul Papo. Paul is vier jaar jeugdvoorzitter geweest bij ONR en heeft dit met enorm veel enthousiasme gedaan. In de periode dat het jeugdbestuur was onderbezet, heeft  bijna in zijn eentje de kar getrokken. Naast het feit dat hij er voor heeft gezorgd dat we twee schitterende panna veldjes hebben, regelde hij de BBQ op de familiedag, zorgde hij aan het eind van het seizoen voor de kleding inname en regelde hij ook dat alles aan het begin van het nieuwe seizoen weer op de rit kwam. Kortom, hij heeft in de vier jaar als jeugdvoorzitter enorm veel voor de jeugdafdeling gedaan. Paul, namens je jeugdbestuursleden en ook namens de leden, BEDANKT!

Het jeugdbestuur heeft dit seizoen nogal wat wijzigingen doorgemaakt. We hebben geprobeerd meer kennis binnen het jeugdbestuur te halen, we hebben hierdoor de mogelijkheid de taken te verdelen over meer mensen en we hopen op deze wijze de onafhankelijkheid te vergroten.

Naast het feit dat we de Toernooicommissie binnen het Jeugdbestuur hebben gehaald, hebben we ditzelfde gedaan met de Activiteitencommissie. Korter lijnen moeten zorgen voor een (nog) betere afstemming. 

Ook hebben we nu binnen het jeugdbestuur iemand die alle plannen gaat herschrijven en wat wellicht nog beter is, zorgen voor transparantie van allerlei zeken. Zoals  beleid met betrekking tot indelen en dergelijke.

Tot slot hebben we het Jeugdbestuur uitgebreid met een technische commissie. Deze rol moet er samen met de hoofd jeugdtrainer voor zorgen dat de onafhankelijk van de indeling geborgd is. Zij zullen in de toekomst een prominente rollen spelen bij het indelen van de teams.

Is het jeugdbestuur nu op orde? Nee, helaas zijn er 2 rollen nog niet ingevuld. Namelijk, de rol van jeugdvoorzitter is nog vacant en de rol van coördinator bovenbouw (a-, B- en C-junioren). Ook willen we nog graag twee leden toevoegen aan de technische commissie, die het hoofd van de technische commissie kunnen ondersteunen bij zijn werkzaamheden. 

Hoe zijn de rollen nu verdeeld binnen het jeugdbestuur:

Jeugdvoorzitter: vacant (waarnemend Bert Roede)

Jeugdsecretaris: Bert Roede

Hoofdjeugdtrainer: Rien Hut

Coördinator bovenbouw: vacant

Coordinator D en E-junioren: Roelf en Leonie Hummel

Coordinator F-junioren en pupillen: Annette Croese

Coordinator G-voetbal: Jannetta Roede

Toernooicommissie: Eise Eizenga

Activiteitencommissie: Epco Bouma

Beleid: Jan Peter Busscher

Technische Zaken: Harm Gritter

Op bijgaande foto zijn de leden van het Jeugdbestuur te vinden. Helaas ontbreken Rien Hut en Epco Bouma op de foto.

Indien je belangstelling hebt in één van de rollen die nog vacant zijn binnen het jeugdbestuur, neem dan contact op met Bert Roede of één van de andere jeugdbestuursleden. De gegevens zijn te vinden onder het kopje “contacten” op de hoofdsite.

Namens het jeugdbestuur,

Bert Roede(jeugdsecretaris)


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.