23.12.2013 16:12 Leeftijd: 186 days

Kerstkado voor Drachtster Boys


Op de kortste dag van het jaar trok ONR B1 opnieuw aan het kortste eind. Na de winst bij en tegen Niekerk B1 had ONR tegen Drachtster Boys B2 een belangrijke stap kunnen zetten om nacompetitie te voorkomen. De ploeg in oranje leek helaas al in vakantiestemming en had een kerstkado meegenomen voor de tegenstander, dat deze gretig uitpakte: 2-4

Zo soepel en trefzeker als de ploeg voetbalde tijdens de eerste wedstrijden van dit seizoen, zo futloos en ongeconcentreerd speelde het zaterdag zijn wedstrijd. Na afloop bevestigden coaches Strijker en Gootjes wat zelfs de meest ONR-gezinde supporters al hadden vastgesteld: een wedstrijd zonder hoogtepunten voor ONR. En dat terwijl deze ploeg veel meer in huis heeft!

Zelfs de twee doelpunten waren niet het resultaat van kwalitatief goed voetbal. Het eerste doelpunt viel uit een vrije trap wegens een vermeende terugspeelbal; John tikte de op nog geen drie meter van het doel liggende bal lichtjes aan, waarna Rik de leren knikker door de muur in de touwen joeg. De tweede doelpuntenmaker was Maarten, die zelf nog het meest verbaasd keek, toen zijn hoekschop zomaar het doel in waaide.

Een paar spelers probeerden nog hun teamgenoten aan te sporen tot actie en voor te gaan in aanvallender voetbal, maar het mocht niet baten. Nee, dit was een wedstrijd om niet al te lang bij stil te staan. Hopelijk komt de ploeg na de kerstvakantie met nieuwe energie en meer ambitie terug op het veld.

Doelpunten: Rik (assist John), Maarten
Kaarten: Dennis (direct rood)


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.