21.12.2013 20:39 Leeftijd: 188 days

Groen Geel 4 - ONR 2, 7-2 (rust 2-1)

Triest.

Op een trieste en regenachtige dag mocht ONR 2 nog naar Groningen voor de uitwedstrijd tegen Groen Geel. Deze wedstrijd werd gespeeld om 16.30 uur. In een triest decor. Omkleden hebben we maar in de bestuurskamer gedaan, aangezien het complex twee kleedkamers heeft en twee velden. Beide kleedkamers waren bezet door de teams de om 14.30 uur speelden.

ONR begon goed aan de wedstrijd. Er werd prima gecombineerd. ONR was dan ook de bovenliggende partij. Halverwege de eerste helft kwam ONR dan ook terecht op 0-1, door een uitstekend doelpunt van Leon. Met mogelijkheden voor Erik en Andrew had het na 40 minuten 0-3 kunnen zijn. Helaas troffen hun mogelijkheden geen doel. In de laatste 5 minuten van de eesrte helft kreeg Groen Geel twee keer een corner. Uit beide corners wisten zij doel te treffen. Dit doro niet goed ingrijpen in onze verdediging. Zo gingen we met een achterstand de rust in.

Groen Geel wist dat we op zoek zouden gaan naar de gelijkmaker. Zij bleven compact verdedigen en zochten de counter. Door onze aanvalsdrang kwam die ruimte voor de counter er ook ruimschoots. Vanuit vijf counters wist Groen Geel 5 doelpunten te maken. ONR probeerde wel om zelf ook de doelpunten te maken. Dit lukte Sander dan ook uit een voorzet van Leon. Zo werd de eindstand bereikt van 7-2. Een triest resultaat.

Tijd voor de winterstop. Een periode om weer nieuwe energie op te doen. Hopelijk beginnen we na de winterstop met dezelfde resultaten als aan het begin van het seizoen.

Opstelling: Danny Blaauwwiekel, Robbert Jan de Jonge (’60, Rolf Postma), Camiel Gerlach, Nick Pathuis, Jasper Klein, Erik Kloosterman, Jeroen Westra, Jelte Teitsma, Marnix Troudes, Leon Schievels, Andrew v/d Looi (’46, Sander Cazemier)