Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Eindelijk ! ! !

Tue 25 Jun, 02:01




Eindelijk een prijs. Na een jaar hard werken hebben de mannen de kroon op hun werk gezet. Op het eigen toernooi werd verdiend de beker voor de 1e plaats gewonnen.

Als eerste werd VVRoden F2 simpel opzij gezet met 5 tegen 0. Een merkwaardige uitslag want we hebben al een paar keer tegen ze gespeeld maar nog niet weten te winnen.

Het gevoel vandaag onoverwinnelijk te zijn sloop het team binnen. Het zou wel eens een mooie dag kunnen worden. En dat werd het letterlijk en figuurlijk want tijdens het voorzichtig doorbreken van de eerste zonnestralen van deze dag werd de tweede horde op weg naar de titel genomen. VV Zevenhuizen F1 werd vakkundig van de mat gespeeld middels een 3-1 overwinning.

Nou zeiden de mannen tegen elkaar, als het zo gaat dan moeten we het toernooi maar winnen ook he? Dat dit geen grootspraak was bleek uit de derde wedstrijd. Ditmaal was VV Zuidhorn F2 het slachtoffer. Geen kans dus voor de gasten, 4-0 voor ONR.

Snel de stand bekijken nu. Want wat heeft VV Bedum F1 gedaan? SH*T, zij hebben er nu ook drie gewonnen! En hun doelsaldo dan? Pfoeh….. gelukkig net iets minder goed dan dat van ons. Een gelijkspel zal dus voldoende zijn in de onderlinge en laatste wedstrijd van dit toernooi.

Deze wedstrijd was heel spannend, beide teams deden niets voor elkaar onder. Kansen over en weer, keepers die niet te passeren waren. Eindstand 0-0. Eindelijk kampioen. De handen in de lucht. Gejuich. Applaus van de vele supporters. En natuurlijk felicitaties van de leiders en trainers.

Een mooie afsluiting van een mooi seizoen, ik heb er van genoten. Bedankt allemaal!

(Sorry jongens, ik heb vandaag de doelpuntenmakers niet bijgehouden)








Terug
 
 
Sponsorgalerie