Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > Keepers
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Keepers

 

Indien een jongen/meisje aangeeft graag een vaste keeper te willen zijn/worden, dan zijn we hier als vereniging erg blij mee.

Keeperstraining

Voor de keepers is een aparte keeperstraining mogelijk. Dit geldt voor alle gemotiveerde keepers (dus ook voor de E- en F-pupillen). De trainingstijden voor de keepers staan vermeld in het clubblad en op de website.

Keeperscoördinator

Het is aan te bevelen om vooraf aan de eerste keepertraining even contact op te nemen met de keeperscoördinator. Hij kan u vertellen op welk tijdstip de keeper wordt verwacht. Voor de keeper geldt, evenals voor de spelers, dat er geen kleding hoeft te worden aangeschaft.

Keeperskleding

De keeper wordt door de club voorzien van een keeperbroek, keepershirt en keeperhandschoenen. Omdat deze materialen nodig zijn bij de keepertraining, mogen de keeperhandschoenen en de keeperbroek van de club door de keeper zelf worden bewaard en gewassen.

De kleding blijft echter eigendom van de club en moet aan het eind van het seizoen weer worden ingeleverd.

Eventueel kan hierover overlegd worden met de jeugdleider. Als er problemen zijn met de kleding, bijv. geen passende handschoenen, dan kan dit geregeld worden via de jeugdleider. Deze leider kan de kleding regelen via de materiaalman.

 

 
Sponsorgalerie