Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > Bestuur
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit een zevental leden waaronder een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een coördinator technische zaken , de jeugdvoorzitter, afgevaardigde kantine zaken en de zaalvoetbalvoorzitter.

Het bestuur vergadert één keer per maand.

Binnen het bestuur is er een dagelijks bestuur, bestaande uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester.

Zij komen elke maandagavond bij elkaar - in het clubgebouw van 19.00 tot 20.00 uur - om de lopende zaken te bespreken en u de mogelijkheid te bieden om bij suggesties, vragen of problemen even binnen te kunnen lopen.

Jeugdbestuur

Het jeugdbestuur bestaat uit de jeugdvoorzitter, de jeugdsecretaris en de coördinatoren.

Het jeugdbestuur komt één keer per twee maanden bijeen in een kleine setting en één keer per twee maanden in een grotere setting. Hierbij zijn alle trainers betrokken.

Omdat ook alle jeugdleiders betrokken moeten zijn bij hetgeen er reilt en zeilt binnen de vereniging, hebben de coördinatoren 4 keer per jaar overleg met de jeugdleiders van hun categorie.

Elke leeftijdscategorie heeft een coördinator. Deze persoon regelt, in overleg met de trainer, draagt zorg voor de begeleiding van de teams en heeft een belangrijke taak in de informatievoorziening binnen en buiten zijn of haar aandachtsgebied. Voor vragen/opmerkingen over de indeling van uw zoon of dochter kunt u terecht bij de coördinator.

Elk team heeft in ieder geval één maar meestal twee jeugdleiders. Meestal is dit een ouder van één van de voetballers. Deze jeugdleiders regelen alle zaken betreffende een voetbalteam (elftal of zevental), zoals het vervoer, de was, en de vervangingen bij afwezigheid van een speler. Voor algemene vragen betreffende het team kunt u terecht bij de jeugdleider. Hij/zij kan u eventueel doorverwijzen naar een deskundige.

Iedere maandagavond worden de lopende zaken indien nodig besproken en worden de opstellingen voor de komende speeldatum doorgegeven.

Vrijwilligerstaken

Om onze jeugd en senioren te laten voetballen, zijn er voldoende vrijwilligers nodig. De vereniging kan natuurlijk niet voor allerlei activiteiten betaalde krachten in de arm nemen. Uiteraard zou dit een enorm opdrijvend effect hebben voor onze contributie.

Daarom vragen wij van al onze nieuwe leden om na te denken over een taak die ze zouden kunnen en willen uitoefenen binnen de vereniging en deze in te vullen op de achterkant van het aanmeldingsformulier. Via het secretariaat zal er dan iemand kontact met u opnemen.

De taken zijn onder andere: bardienst in de ochtend of middag, schoonmaakploeg, leider/ster van een jeugdteam, coördinator van een jeugdgroep, trainer van een jeugdteam, functie in jeugdbestuur en/of algemeen bestuur, leider/ster van een seniorenteam.

 
Sponsorgalerie