Home > F1

7e Competitie wedstrijd 2013: Haren F1 - ONR F1: 4-2

Thu 16 May, 09:06

Wegens andere verplichtingen van de verslaggever deze keer een verslag van de tegenstander Haren F1:

In verband met de vakantie was de wedstrijd van 11 mei tegen ONR verplaatst naar vanavond. Iedereen was gelukkig weer veilig terug van vakantie. De een bruin verbrand, de ander met een super coole coupe, maar allemaal met veel zin om weer te voetballen.

Dat was zeker in de 1e helft goed te zien. Zonder uitzondering waren we allemaal lekker fel en maakten we het ONR lastig om te voetballen. Na enkele kansen voor beide partijen, was het Jarno die dacht laat ik eens schieten en bal verdween mooi in de hoek. Haren bleef goed voetballen en het was Marniek die langs een aantal verdedigers slalomde en hoog in het dak van het doel schoot. Achterin was zeker Arnout niet te passeren en mocht er toch een bal door heen komen dan was Menno alert. Toch scoorde ONR vlak voor rust de 2-1 en dat was ook wel terecht want ook zij hebben een uitstekend team.

Na de rust kregen we het iets lastiger, maar Menno keepte vandaag echt een wereldpot, zelfs een harde trap tegen zijn rib bracht hem niet van zijn stuk. Hij had de ene mooie redding na de andere. De tegenstander werd er moedeloos van. Uit een counter scoorde Marniek met een zacht rollertje de 3-1, maar hij telt !!

ONR gaf niet op en na een mooie voorzet van de rechterkant stond een speler bij de 2e paal helemaal vrij en hij liet Menno deze keer wel kansloos.

Gelukkig maakte Jarno vlak daarna de 4-2 en behaalde Haren F1 een mooie 4-2 overwinning.

De doelpunten van ONR in dit verslag kwamen van Stijn en Tieme.