Home > F1

5e Competitie wedstrijd: ONR F1 – Haren F1: 2-7

Mon 19 Nov, 10:55

Het was koud vandaag. De tegenstander te laat. Het veld bagger. Twan niet aanwezig. De prestaties ondermaats, maar dat mag een keertje toch? Vandaag hebben we langer warm gelopen dan dat de wedstrijd duurde en misschien hebben we toen al onze krachten reeds verspeeld. Haren is een gelijkwaardige tegenstander maar vandaag waren ze net iets feller. Zoals onze leiders al vertelden voor de wedstrijd: als je de duels niet wint dan win je de wedstrijd ook niet. En zo geschiede.

Bij rust was de stand 1-4, wel weer een mooie goal van Tieme. Ook heeft Gijs weer prachtige reddingen verricht. Maar waar de goals aan onze zijde wel vielen, wilden ze er bij de keeper van Haren niet in. In de rust bekende hij aan de scheidsrechter dat hij normaal eigenlijk niet in de F1 keept maar in de E3, de scheidsrechter liet het maar voor wat het was. Na de rust liep het allemaal wel wat beter. Maar het geluk was niet aan onze zijde op dit veld. Passes over 3 meter kwamen al niet meer aan bij een speler in het mooie oranje van ONR.

Wel werd er fanatieker verdedigd. Aan onze rots in de branding “Sebastiaan” heeft het niet gelegen. Thijs stond nu in de goal en die heeft net als Gijs een paar keer prachtig de bal uit het doel geranseld. Tieme is onze echte afmaker, hij pakte ook in de tweede helft weer zijn goaltje mee. Hij scoort gemiddeld 1 x in de 13 minuten een goal deze competitie. Eindstand 2-7. Onnodig, maar niet zo heel erg want vanmiddag hebben we nog een “wedstrijd” waar wel echte prijzen op het spel staan. (MP3 spelers). Nu ik er over nadenk zal het best zo kunnen zijn dat de spelers van ONR F1 zich onbewust toch een beetje gespaard hebben voor deze middag.

Goals: Tieme 2x