Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

4e Competitie wedstrijd: Peize F1 -ONR F1: 8-2

Mon 12 Nov, 12:49




De wedstrijd van het jaar, Peize als tegenstander. Beide trainingen van deze week stonden helemaal in het teken van deze wedstrijd. We hebben zelfs geoefend in verdedigen, tegen de E1 van ONR. Man, wat is de E1 eigenlijk goed zeg!!!! We kregen een heleboel doelpunten tegen en konden zelf helaas niet scoren.

Onze eerste wedstrijd van het seizoen moesten we al tegen Peize voor de bekercompetitie. We werden toen eigenlijk compleet weggespeeld (10-1 verlies). In de competitie won Peize voorlopig alles met grote uitslagen. Maar wij wonnen ook alles. Misschien is er wel wat te halen in deze wedstrijd en kunnen we revanche nemen.

Nadat de mannen opgepept waren door de leiders, die zelf toch ook wel een beetje zenuwachtig waren, klonk het eerste fluitsignaal. Peize zette meteen goed druk en liet merken dat ze ons niet onderschatten. Het werd al snel 1-0 en vervolgens 2-0. Hierna kon ONR er ook een aantal keren gevaarlijk uitkomen. Uit een messcherpe counter scoorde Tieme (wie anders?) de aansluitingstreffer. ONR kreeg het gevoel dat er misschien wel wat meer in zal zitten. Maar Peize drukte dit al snel de kop in met de 3-1 en de 4-1. Eerst maar eens even limonade drinken en op adem komen.

In de tweede helft probeerde ONR het eigen spel te spelen, dit lukt aardig en we kregen mogelijkheden op meer doelpunten. Het geluk zat echter niet mee. Wel konden we nu zelf ook wat meer voetballen en de tegenstander onder druk proberen te zetten. Onze verdedigers Sebastiaan, Twan, Tycho en Thijs hadden het nog wel heel druk. Vooral Twan en Sebastiaan hadden een erg handig voetballertje tegen over zich. Twan werd zelfs een keer door de benen gepasseerd (panna). Dit liet hij niet over zijn kant gaan en bij de eerstvolgende mogelijkheid werd deze speler zelf vernederd door een panna.  Gelukkig heeft pappa IJzenga niet alleen de eerste,  maar  beide acties gezien. Tycho had op rechts ook zijn handen vol en moest meerdere malen aan de handrem trekken.

Gijs werd nog vier keer gepasseerd. Zelf scoorde we nog één keer, maar dit hadden er ook best vier kunnen zijn. We hebben allemaal als leeuwen gevochten maar moeten toch tot de conclusie komen dat deze tegenstander vandaag beter was. Wel zijn we een stuk dichter in de buurt gekomen van het niveau van Peize. We zien ze waarschijnlijk niet meer verliezen in deze competitie. Voor ons dus de uitdaging de stijgende lijn door te trekken en tweede te worden. O ja, de trainer had patat in het vooruitzicht gesteld als we zouden winnen. Nou mannen, die houden jullie tegoed voor de eerstvolgende winstpartij.

Goals: Tieme 2x








Terug
 
 
Sponsorgalerie