Home > F1

3e Competitie wedstrijd 2013: ONR F1 – Haren F1.

Tue 02 Apr, 09:49

Lekker, voetballen in de sneeuw. Maar gelukkig ging het vandaag wel door!

Allemaal de trainingsjassen aan en gaan met die banaan. We hebben al  eens eerder tegen Haren gespeeld in de najaarscompetitie. Die wedstrijd was van onze zijde niet al te best en eindigde dan ook in 2-7 voor Haren. Vandaag was het erop of eronder want we hebben de 1e plaats te verdedigen.

De wedstrijd ging vrijwel gelijk op. In de eerste helft had Haren een licht overwicht, in de tweede helft ONR. Veel inzet, soms erg mooi voetbal en een goede verdediging op de counters van Haren.

Één van de doelpunten had op zondagavond best in Studio Voetbal uitgezonden mogen worden. Haren scoorde tegen ons, vanaf de aftrap werd de bal meteen diep gespeeld op Stijn, hij passeerde op snelheid zijn mannetje en gaf een puntgave voorzet. Tieme kroop voor zijn verdediger en ronde beheerst af. Het leek wel alsof we aan het trainen waren:  3 balcontacten = 1 doelpunt.

3 doelpunten van Haren in totaal en drie doelpunten van ONR, eindstand dus 3-3. Er had meer in gezeten maar dit was toch wel een terechte uitslag.  Veel onvriendelijkheden van de Harenspelers tijdens de wedstrijd zelf en in de rust richting onze spelers. Dit in woord en gebaar. Natrappen, duwen en gestrekt inkomen. Mijn mening is dat je daar als leider iets mee moet doen, voetballen doe je zeker op deze leeftijd voor je plezier…..

Doelpunten: Tieme 2x, Thijs 1x