Home > F1

2e Competitie wedstrijd 2013: ONR F1 – SJO De Held.

Mon 11 Mar, 06:16

Het was koud, echt heel erg koud. De spelers in korte broeken, allemaal met gewoon blote benen. Echte bikkels. De wind teisterde de toeschouwers. Ik als scheidsrechter heb door de kou zelfs een lichte mate van geheugenverlies opgelopen. Het was zo koud dat ik me niet alles van de wedstrijd kan herinneren. Maar het volgende wel.

Zodra de mannen van F1 het gras ruiken en zien dan gaan ze los. Er is dan nog maar één gezamenlijk doel. LEKKER VOETBALLEN. Of het nou regent, sneeuwt, waait, koud of warm is, het maakt ze niets uit. Zo ook vandaag.

De Held kwam binnen één minuut op een 0-1 voorsprong. Dat geeft helemaal niets zag je de mannetjes denken, wij gaan ook wel scoren. En dat gebeurde ook al vrij snel. De druk op het doel van De Held werd steeds verder opgevoerd en de tegenaanvallen werden al snel in de kiem gesmoord door onze stofzuigers in de verdediging en op het middenveld. Ruststand (volgens mij) 3-1.

Maar we waren er nog niet. De Held werd in de tweede helft nog een paar keer gevaarlijk en wist gelukkig nog maar één keer te scoren. ONR scoorde nog twee keer. Einduitslag 5-2. Er is vandaag echt goed gevoetbald. We hebben maximaal voordeel uit de omstandigheden en de zwakten van de tegenstander gehaald.

Liefst 5 verschillende doelpuntenmakers vandaag: Sebastiaan, Tieme, Stijn, Niels en Thijs. Deze week houden we in ieder geval de eerste plaats nog even vast.