Home > S1

CSVH 1 - ONR 1, 6-0 (rust 3-0)

Thu 07 Feb, 20:38

Of: kort maar krachtig……

Na twee weekenden van algehele afgelasting moesten we afgelopen zaterdag weer de wei in. Tegenstander was CSVH uit Hoogkerk. De thuis wedstrijd werd in het begin van de competitie met 2-4 verloren dus we moesten alle zeilen bijzetten om nu een goed resultaat te halen. Dat zou een moeilijke opgave blijken: meer dan 8 spelers waren ziek, geblesseerd of niet 100% fit. Tim, Karsten en Leon waren geblesseerd, Jeroen en Danel kwamen net terug van een langdurige blessure en in de warming-up bleek dat Rens toch te ziek was om te kunnen spelen. En verschillende spelers speelden op halve kracht door ziekte en lichte blessures, na later zou blijken. Toch begonnen we niet onaardig aan de wedstrijd. De eerste kans was voor Jeroen die goed voor zijn man komt maar zijn kopbal mist de juiste richting en komt zo in de handen van de keeper terecht. Al gauw blijkt dat CSVH heer en meester is op het middenveld en zij enkele kansen krijgen om de score te openen. Na de goeie combinatie tussen Mitchell en Hein in de 25e minuut, waarbij het schot van Hein door de verdediging van CSVH tot corner werd verwerkt, was het eigenlijk CSVH wat de klok sloeg. Door snel om te schakelen en heer en meester te zijn op het middenveld, kwamen ze er snel en goed uit. Na 30 minuten spelen was het dan ook CSVH dat op een 1-0 voorsprong kwam doordat Johan Honebeek van CSVH de bal na een goede aanval kon binnen tikken.

Direct na de tegengoal kregen we via een vrije bal van Bram nog een goede kans op de 1-1 maar het schot van Danel miste helaas de juiste richting. Nadat Sander de bal nog tot corner had verwerkt komt CSVH even later toch nog op 2-0. Na een snelle uitbraak van hun, buitenspel werd niet door onze grens waar genomen, zorgde weer Johan Honebeek van CSVH voor de 2-0 (42.). Als CSVH vlak voor rust na een goede diepe bal weer via dezelfde Honebeek op 3-0 ( 45.) komt wordt het voor ons wel een erg zware opgave om nog een goed resultaat te kunnen behalen.

Tijdens de rust blijkt Wouter toch te ziek te zijn om verder te spelen en hij wordt vervangen door Nick. Ook Harmjan kan niet verder door een liesblessure en hij wordt vervangen door Michel. In de 47e minuut moest voorkwam Klaas met een mooie redding de 4-0. Met een mooie save tikte hij de bal over de achterlijn. CSVH krijgt nog enkele corners te nemen maar deze worden goed door onze verdediging weg gewerkt. Na bijna een kwartier spelen wordt de moe gestreden Jeroen gewisseld voor Jelte. Een dikke minuut later krijgen we krijgt Danel een goeie kans om te scoren, na goed voor bereidend werk van Frank en Mitchell, maar zijn schot gaat helaas net over. Na een goede actie van Jelte mag Bram in de 62e minuut een corner nemen. Tot 2/3 keer toe, schoten van Danel en Bram, lukt het ons niet om de 3-1 te maken. In de 70e minuut komt CSVH er goed uit, maar Klaas voorkomt weer met een prima redding dat CSVH op 4-0 komt. In de 74e minuut geeft Bram een goeie pass op Michell, die daardoor vrij voor de keeper komt, maar hij staat volgens de grens buitenspel. Na slordig verdedigen komt CSVH in de 77e minuut op 4-0 doordat de bal niet goed wordt weg gewerkt na een kluts. Twee minuten later staat het 5-0 door niet goed ingrijpen van Sander waarna de bal goed voor gegeven wordt en Klaas kansloos is (80.). Als in de 83e minuut CSVH op 6-0 komt is de wedstrijd helemaal gespeeld. Laten we hopen dat dit een incident was. Met zoveel zieken en geblesseerden was er geen redden meer aan. De spelers hebben hun best gedaan maar er zat helaas niet meer in. Aanstaande zaterdag spelen we weer een belangrijke wedstrijd. Dan staat de uitwedstrijd tegen Glimmen op het programma.

Tot volgende week!

De spelers waren: Klaas Kleiker, Danel Strijker, Hein Luinstra, Wouter Bloemendal (46. Nick Pathuis), Sander Ottens, Frank Bokdam, Jordy van Aarsen, Harmjan Poel (46. Michel Kremer ), Mitchell Schievels, Bram Gootjes, Jeroen Westra ( 58. Jelte Teitsma).

Bank: Andrew vd Looi, Marten Blommers.