Facebook Twitter Picasa webalbum
Home > E1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 B2 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 G GJ Z

Bekerwedstrijden

Thu 13 Sep, 12:39


In de zomervakantie bleek dat we voor de beker waren ingedeeld met de Leek/Tolbert combinatie, VeV’67 (hoofdklasse) en Niekerk (1e klasse). Een erg zware indeling voor het nieuwe E1. Deze 3 wedstrijden moesten we uiteindelijk ook nog eens binnen 5 dagen spelen. Ook dit was dus niet in ons voordeel.

 

Na 2 keer getraind te hebben moesten we de 1ste bekerwedstrijd tegen Niekerk uit. Je kon duidelijk zien dat de jongens nog aan elkaar moesten wennen. Niekerk had al een wedstrijd gespeeld en wist elkaar dan ook beter te vinden.

Ondanks dat de inzet prima was verloren we wel deze wedstrijd met 6-2.

 

De 2de wedstrijd was thuis tegen het hoofdklasse team VeV’67 E1. Voor de wedstrijd werd er door de leider aan de jongens verteld wat er beter en anders moest dan in de wedstrijd tegen Niekerk: er moest vooral feller op de bal gespeeld worden en de jongens moesten elkaar meer helpen. Dit werd prima opgepakt en met prachtige aanvallen werd er uitstekend gevoetbald. Iedereen had een taak gekregen en deze werd door iedereen goed uitgevoerd. Na afloop van de wedstrijd kregen de jongens en de leider veel complimenten over het mooie voetbal. O ja, de uitslag: 6-2 gewonnen.

 

De laatste wedstrijd thuis was tegen Leek/Tolbert. Dit is een tophoofdklasse team. Uitslagen in de beker en competitie bevestigen dit. De jongens waren moe van de afgelopen wedstrijden (3 wedstrijden in 5 dagen is teveel) en waren ook overdonderd door het fantastische spel van onze tegenstander. Het was een lust voor het oog om te zien hoe deze jongens elkaar wisten te vinden. Duidelijk een maatje te groot voor ons; vooral de 1ste helft. De 2de helft stond ons elftal veel beter en vochten ze voor de bal. Geen schande om van dit team te verliezen.

 

Na deze 3 wedstrijden zit ons bekeravontuur erop. Iedereen weet nu z’n plaats op het veld en vooral ook wat hij wel en niet moet doen in het veld. We gaan nu op de dingen trainen die we nog kunnen verbeteren en dan gaan we met goede moed aan de competitie beginnen!









Terug
 
 
Sponsorgalerie