Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

28 april 2012 VEV '67 - ONR, rust 1-0 eind 4-0

Fri 27 Apr, 01:56




Op het sportpark van VEV '67 in Leek stond de derby tegen VEV '67 op het programma. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd, vanwege de onderlinge rivaliteit, maar ook vanwege de stand in de tweede periode. ONR bekleedde de toppositie voor de wedstrijd, maar moest met lede ogen toezien dat VEV '67 met de prijs aan de haal ging na een klinkende overwinning in deze wedstrijd. ONR bleef met lege handen staan en moest erkennen dat de 4-0 nederlaag terecht was, maar ook een fikse afstraffing betekende.

Over het veld stond deze zaterdagmiddag een straffe wind, waar beide ploegen moeite mee hadden. Toch liet VEV direct zien dat het wilde winnen en probeerde het de aanval te zoeken. Direct gevaarlijk werd het niet, maar de toon was gezet. Aan het eind van het eerste kwartier, liet VEV zien dat het ook doeltreffend kon zijn. Er werd een aanval opgezet door het midden van de verdediging, met als gevolg een gevaarlijk schot op doel. Klaas kon de bal keren, maar de bal belandde op de paal en de rebound was voor de spits van VEV die de bal in het doel werkte (1-0, 14 Alex Goos). ONR was direct goed van slag, maar kwam toch beter in het spel. Helaas bleven grote kansen uit en doordat VEV ook niet tot gevaarlijke dingen in staat was, werd de ruststand 1-0.

Na de rust was VEV direct zeer attent en fel. ONR kon er weinig tegen in brengen en mocht van geluk spreken dat VEV niet opnieuw toesloeg. Het eerste gevaar van ONR was een schot van Hans die met gemak door de keeper werd gestopt. Met de wind schuin mee, sloeg VEN toch weer toe. Een dieptepass verraste de verdedigers en door de wind kwam de bal perfect achter de verdedigers te liggen, zodat de spits de bal prima in het doel kon werken (2-0, 55 Age Wim van der Zee). ONR was nu helemaal van slag en liet zich min of meer onder de voet lopen. Een vrije bal kreeg mede door de wind ook weer de juiste lengte en bereikte de spits, die Klaas omspeelde en de bal in het lege doel werkte (3-0, 57 Age Wim van der Zee). VEV speelde het spel zoals het wilde en ONR moest teveel energie in het spel leggen om gevaarlijk te kunnen worden. Helaas lukte het ONR ook niet echt gevaarlijk te worden. VEV bleef op zijn kansen loeren en door attent spel van een van de spitsen lukte het VEV opnieuw om te scoren (4-0, 72 Alex Goos). Het grootste gevaar ontstond toen Karsten doorliep op een voorzet en de bal van dichtbij probeerde binnen te koppen. Helaas lukte dat niet, maar in de actie kwam hij met zijn hoofd tegen het hoofd van de keeper van VEV. Deze moest met een dik en blauw oog worden afgevoerd. Martin probeerde het spel een nieuwe impuls te geven door het toepassen van wissels, maar ook dat had niet het gewenste effect. VEV speelde de wedstrijd uit en bleek door deze overwinning de periodetitel in de wacht te hebben gesleept. Dubbel zuur voor ONR, maar helaas wel een terechte uitslag.

Spelers: Klaas Kleiker, Jeroen Visscher, Wouter Bloemendal, Hein Luinstra, Harmjan Poel, Sander Ottens (70, Michel Kremer), Karsten Bruinsma, Benjamin Vogelzang, Martijn Alssema, Tim van der Meulen (72, Anko van der Knaap), Hans van Tamelen

El Líder


Links:

2012-04-28 VEV







Terug
 
 
Sponsorgalerie