Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

21 april 2012 Balk - ONR, rust 3-1 eind 5-2

Thu 19 Apr, 12:09




Mitchell op stoom

ONR begon de wedstrijd tegen Balk met veel overtuiging en maakte het de thuisploeg direct erg lastig. Na een voorsprong sloeg de wedstrijd direct om en werd in een kwartier tijd de wedstrijd weggegeven. ONR kwam deze klap niet meer te boven en moest constateren dat Balk op alle fronten net even fanatieker was. Het resultaat een 5-2 nederlaag, waar niets op af te dingen was. ONR zal de wonden moeten likken en zich oppeppen voor de derby tegen VEV ' 67.

 

ONR kwam goed uit de startblokken en had Mitchell nu in de basis staan, na zijn debuut afgelopen dinsdag. ONR was direct van zins om het Balk lastig te maken en zocht de aanval. Via een goede lange aanval kwam Tim aan de bal die zich niet bedacht, zijn directe tegenstander uitspeelde en onhoudbaar op het doel schoot (0-1, 9). ONR dacht Balk op de knieën gebracht te hebben, maar dat was zeker niet het geval. Balk stroopte de mouwen op en sloopte ONR in erg korte tijd. Een corner werd niet weggekopt door Hein, waarna de bal via een aanvaller in het doel belandde (1-1, 16). Vervolgens leek het hek van de dam en wist ONR de bal niet uit de verdediging te krijgen, met als gevolg dat een middenvelder de poot onder de bal zette en onhoudbaar voor Klaas in het doel schoot (1-1, 16). Balk had er nog steeds niet genoeg van en drukte overtuigend door. Ook nu was het debet aan het verdedigende werk van ONR dat Balk scoorde. Een voorzet werd onvoldoende weggewerkt, waarna de spits van Balk de bal in het net joeg (3-1, 23). Het duurde nog zeker 10 minuten voor ONR terug kwam in het spel en kleine kansen kreeg. De ruststand was duidelijk en veelzeggend!

 

Na de rust probeerde ONR het spel naar de hand te zetten en kreeg het daartoe mogelijkheden van Balk. Helaas was het niet effectief en bleek dat Balk veel feller en gevaarlijker in de aanval was. Gelukkig stond de verdediging beter te spelen en bleven goals uit. Jammer voor ONR lukte het niet om zelf echt gevaarlijk te worden en balverlies leidde een counter in over rechts, waarbij de voorzet niet verwerkt kon worden door ONR en bij de tweede paal de bal van dichtbij werd binnen getikt (4-1, 64). ONR leek niet in staat om het Balk echt gevaarlijk te maken en het moest Hans ook nog missen ca. 20 minuten voor het eind van de wedstrijd. Balk zette meerdere keren aan, waarbij veelvuldig over de rechterkant gevaar werd gesticht. Een aanval over deze rechterkant leidde de vijfde goal in. De bal werd op maat terug gelegd op de opkomende middenvelder, die doeltreffend uithaalde (5-1, 77). ONR was niet echt bij machte het de verdediging van Balk lastig te maken, met een uitzondering. Jeroen werd aan de rechterkant de diepte in gestuurd en leverde een goede voorzet af, die bij de tweede paal werd binnen gekopt door Michel (5-2, 81). De wedstrijd liep naar het einde en ONR was niet in staat nog te scoren en ook bij Balk was de scherpte eraf. ONR heeft een terechte nederlaag geleden en zal zaterdag met overtuiging de derby moeten spelen tegen VEV '67. Komt allen!

 

Spelers: Klaas Kleiker, Jeroen Visscher, Gerard Booij (35, Anko van der Knaap), Harmjan Poel, Sander Ottens (53, Michel Kremer), Benjamin Vogelzang, Martijn Alssema, Tim van der Meulen, Hans van Tamelen (71, Mats Wolthuis), Mitchell Schievels

 

El Líder


Links:

2012-04-21 Balk







Terug
 
 
Sponsorgalerie