S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

10 april 2012, ONR - BCV aanvang 18:45 ONR - BCV, rust 0-1 eind 1-1

Mon 09 Apr, 02:09

Moeilijke pass terug . . .

Ondanks een goede inzet en wedstrijdmentaliteit is het ONR niet gelukt om de 3 punten in Roden te houden. Een slordigheid in de eerste helft werd feilloos afgestraft door BCV, waarna ONR met man en macht heeft geprobeerd om de achterstand om te draaien in een voorsprong. Helaas is dat niet gelukt, maar er werd - zeker in de tweede helft - gestreden om de overwinning te behalen. Helaas is dat niet gelukt.

Om 18:45 werd er afgetrapt voor de inhaalwedstrijd tegen BCV. ONR was er op gebrand om deze wedstrijd te gaan winnen, om zo in de tweede periode een goede slag te slaan. In het begin leek het er op dat ONR de wil aan BCV ging opleggen, door direct gecontroleerd in de aanval te gaan. Het werd nog niet echt gevaarlijk en BCV leek niet in staat om een aanval af te maken. Helaas werd in deze periode een grote fout gemaakt door Michel. Hij speelde de bal terug in de verdediging, waar niemand van ONR de bal verwachtte. De spits was er als de kippen bij, passeerde Wouter en legde de bal breed op de andere spits. Deze stifte de bal over Klaas heen, waarna Harmjan probeerde de bal voor de lijn weg te werken. Helaas lukte dit niet en belandde de bal in het doel (0-1, 7). ONR was hierdoor een periode van slag en had moeite om de draad weer op te pikken. Gaande weg de tweede helft ging het beter, maar al met al was de eerste helft op punten voor BCV.

In de rust werden de koppen tegen elkaar geslagen en daarna werd de wedstrijd snel weer hervat in verband met de invallende duisternis. ONR was als eerste team zeer alert en ging direct in de aanval. BCV schrok hiervan en moest aan de noodrem trekken en via overtredingen ingrijpen in het spel van ONR. Martijn was zeer snel in het nemen van een toegekende vrije bal en bereikte Hans, die de bal netjes over de keeper in het doel kopte (1-1, 47). Dit was het startsein voor ONR om door te gaan en dus werd er vol gas op de winnende treffer gejaagd. Karsten was uit een corner heel dichtbij, maar zijn inzet werd net van de lijn gehaald. Hans was ook bijna doeltreffend, maar het bleef bij bijna. Met veel moeite kon de wedstrijd uitgespeeld worden, omdat het steeds donkerder werd. Helaas maar een gelijkspel, maar gelukkig wel weer een punt erbij.

Spelers: Klaas Kleiker, Gerard Booij (57, Mats Wolthuis), Hein Luinstra, Wouter Bloemendal, Harmjan Poel, Sander Ottens, Karsten Bruinsma, Benjamin Vogelzang, Martijn Alssema, Michel Kremer, Hans van Tamelen