vvONR https://www.vvonr.nl zaterdag voetbalvereniging Oranje Nassau Roden Wed, 01 Jul 2020 09:23:51 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://www.vvonr.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-ONR-logo-1-32x32.png vvONR https://www.vvonr.nl 32 32 Sportpark Oranje gesloten! https://www.vvonr.nl/nieuws/sportpark-oranje-gesloten-2/ Wed, 01 Jul 2020 09:23:48 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4261 Vanwege onderhoud van de velden is sportpark Oranje deze zomer gesloten. Er mag dus niet op de grasvelden worden gevoetbald! De velden gaan in augustus weer open voor het nieuwe seizoen.

Ook de kantine en kleedkamers zijn gesloten.

]]>
Teamindeling seizoen 2020/2021 https://www.vvonr.nl/nieuws/teamindeling-seizoen-2020-2021/ Fri, 12 Jun 2020 17:46:44 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4250  

Conceptindeling jeugdteams ONR 2020-2021

In het bijgevoegde document staat de teamindeling voor de teams van vv ONR voor het seizoen 2020/2021. 

Zoals elk jaar is er ook dit jaar door de jeugdvoorzitter, de hoofd jeugdopleiding, de trainers en de leiders een indeling gemaakt. Na lang wikken en wegen is deze indeling op papier komen te staan. 

Een aantal aandachtspunten van de teamindeling zijn onderin het document beschreven. We hebben ons uiterste best gedaan iedereen tevreden te houden. Echter is dit helaas niet altijd mogelijk. Bij eventuele vragen of opmerkingen over de indeling kan contact worden opgenomen met Leonie Hummel of Sjoerd Hoek. 

Ter info: Binnen de jeugdafdeling van ONR is een beleidsplan opgesteld over onder andere een nieuwe manier van indelen binnen de jeugd. Wegens het feit dat wij nog niet iedereen binnen de vereniging op de juiste manier hebben geïnformeerd over dit beleid vinden wij het niet gepast het beleid komend jaar al in te voeren. Dit beleidsplan zal spoedig worden gecommuniceerd.  

]]>
🧡 vv ONR stunt op transfermarkt! 🧡 https://www.vvonr.nl/nieuws/%f0%9f%a7%a1-vv-onr-stunt-op-transfermarkt-%f0%9f%a7%a1/ Wed, 10 Jun 2020 11:41:31 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4247 Het technisch management van vv ONR heeft de afgelopen tijd overuren gedraaid. Vele spelers zijn aangeboden door hun zaakwaarnemers bij de vereniging. Het management heeft hierdoor harde beslissingen moeten nemen. Voor slechts een achttal spelers is ruimte binnen de selectie van ONR.

Ver hoefde het netwerk van de ONR-scouts niet te reiken.
Liefst acht groeibriljanten vanuit de jeugd worden toegevoegd aan de selectie waardoor deze vol is. Slechts één speler verlaat de selectie van de oranjehemden.

Dit houdt in dat de teller op dit moment 56 spelers staat voor de selectie van ONR. Aan nieuwe hoofdtrainer Erik Kloosterman de schone taak sturing te geven aan de grote en enthousiaste spelersgroep.

Transfers:

In:
Thomas Baelde: stijlvolle speler met goud in zijn linkerbeen. Aanvallende speler met een ontzettende drive. Niet bang om de trekker over te halen.

Tom Bak: verdediger. Is op twee brommers tegelijk op het voetbalveld. Fysiek sterk en schroomt niet om een duel aan te gaan. Reeds zijn debuut in ONR 1 gemaakt.

Jelle Bouma: twee keepers in één. Met zijn lengte niet te kloppen in de lucht. Goede trap in de benen en weet op het juiste moment uit zijn doel te komen. Heeft al in twee verschillende seizoenen minuten in ONR 1 weten te maken.

Jorn Buigholt: krijgt het predicaat heerser op het veld. Hard werkende ‘box to box’ middenvelder. Heeft al mogen ruiken aan het echte werk bij ONR 1.

Joost de Graaf: creatief ingestelde middenvelder met een traptechniek om u tegen te zeggen. Liefhebber pur sang. Het bewijs dat hard werken en creativiteit wél hand in hand kunnen gaan.

Jesse de Jong: een veelzijdige voetballer met een sterk linkerbeen. Linkerflank, centraal of rechterflank; het is hem om het even.

Jesse Kort: type stormram. Aanvallend sterk en fysiek uit de kluiten gewassen. Niet vies van een goaltje hier en daar. Wist zijn debuut bij ONR 1 op te luisteren met een doelpunt.

Marco de Vries: Verdedigend ingestelde speler. Heeft ogen in zijn rug en zet zijn manschappen neer van achteruit. Bloedsnel en een goede drive naar voren.

Out:
Yorrit Kalfsbeek: Met pijn in het hart neemt Kalfsbeek afscheid van zijn oranje familie. De keuze om te stoppen is genomen om zijn maatschappelijke carrière een nieuwe boost te geven.

]]>
Aanvraag Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe https://www.vvonr.nl/nieuws/aanvraag-jeugdfonds-sport-en-cultuur-drenthe/ Sun, 24 May 2020 19:00:55 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4243 De huidige aanvragen voor het fonds stoppen op 30 juni 2020. Als kinderen ook volgend schooljaar, na 30 juni, deel wil nemen aan sport en/of cultuur, dan moet er  een nieuwe aanvraag komen! 

Als de aanvragen niet op tijd worden ingediend, kan geen gebruik worden gemaakt van het fonds!

]]>
Overlijden Henk Oosterom https://www.vvonr.nl/nieuws/overlijden-henk-oosterom/ Sun, 24 May 2020 18:54:27 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4241 Na een periode van afnemende gezondheid hebben we afscheid moeten nemen van ons gewaardeerd erelid

Henk Oosterom

Henk was ONR-lid vanaf het begin. Als voetballer in ONR 1, bestuurslid en als drijvende kracht achter de bouw van het clubgebouw en het runnen van de kantine, was Henk heel belangrijk voor de club. Hij was ook betrokken bij de oprichting van biljartvereniging HGV bij ONR. De laatste jaren zagen we Henk zo nu en dan nog bij ONR.

We wensen de familie veel sterkte met het verlies.

Het bestuur van VV ONR en alle leden en vrijwilligers

]]>
Trainingen jeugd starten weer! https://www.vvonr.nl/nieuws/trainingen-jeugd-starten-weer/ Tue, 28 Apr 2020 18:35:25 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4234 Na de versoepeling van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus, is het voor de jeugd weer mogelijk om te trainen!

We hebben de afgelopen dagen gebruikt om aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF een protocol op te stellen over hoe we de trainingen in willen richten.

Na het akkoord dat we van de gemeente hebben gekregen beginnen de trainingen volgens het schema zoals op de afbeelding te zien is. 

Voor de O8, O9, O10 en O11 geldt dat we morgen(!) 29 april weer beginnen met trainen. 

Voor de O13, O15, O17 en O19 geldt dat we vanaf volgende week maandag 6 mei starten met de trainingen. Dit in verband met de andere vorm van trainen (o.a. 1,5 meter afstand.

Lees de informatie goed door! Samen zorgen we ervoor dat we op een veilige manier kunnen voetballen.

]]>
Einde voetbalseizoen 2019/2020 https://www.vvonr.nl/nieuws/einde-voetbalseizoen-2019-2020/ Wed, 01 Apr 2020 13:03:22 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4224 Zoals waarschijnlijk bij eenieder bekend is, heeft de KNVB besloten het amateurvoetbalseizoen per direct te beëindigen. Dat betekent dat er dit seizoen geen voetbal meer te aanschouwen is op ons sportpark.

We vinden het erg jammer dat we tijdelijk niet meer kunnen genieten van de spelvreugde van onze jeugd en de waarschijnlijk meerdere kampioenschappen van onze seniorenteams niet kunnen vieren.

Wij staan als ONR echter wel achter de beslissing van de KNVB. We begrijpen de maatregel en steunen deze. Het is de enige juiste beslissing.

De beslissing brengt het voetballen tot stilstand, bestuurlijk staan er nu juist een hoop uitdagingen open.
Het bestuur komt op korte termijn (online) bij elkaar om de nodige onderwerpen te bespreken. Uiteraard worden jullie van de nodige beslissingen op de hoogte gehouden.
Voor alle vragen die nu bij jullie opkomen kan je terecht bij algemeen bestuurslid Sjoerd Hoek (06-20220517/sjoerd.hoek@hotmail.com)

We hopen dat iedereen gezond blijft.
Sterkte in deze voetballoze tijden!

Het bestuur van vv ONR

]]>
Sportpark Oranje gesloten! https://www.vvonr.nl/nieuws/sportpark-oranje-gesloten/ Thu, 19 Mar 2020 11:12:25 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4221 Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten bij ONR stilgelegd.

Ons sportpark is dus ook officieel gesloten. Toch zien we dat er nog veel gebruik wordt gemaakt van de velden door kinderen.

We snappen dat jullie willen voetballen (bij ONR) maar de maatregelen van de overheid zijn er niet voor niets. Jongeren zijn misschien minder vatbaar maar kunnen het virus wel verspreiden.

We willen dan ook nogmaals benadrukken dat ons sportpark gesloten is en er dus niet gevoetbald mag worden!

We hopen dat we snel weer mogen doen wat we allemaal leuk vinden; voetballen.

]]>
Voetbalactiviteiten afgelast! https://www.vvonr.nl/nieuws/voetbalactiviteiten-afgelast/ Thu, 12 Mar 2020 16:18:31 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4218 Na verschillende maatregelen van het kabinet met betrekking tot het corona-virus heeft vv ONR besloten dat alle trainingen en andere voetbalactiviteiten tot nader order worden afgelast!

De KNVB heeft alle (amateur)wedstrijden afgelast. ONR wilt elk risico op verdere verspreiding van het virus vermijden en is daarom tot deze beslissing genomen.

]]>
Guido van Weeren als gast bij trainerscursus https://www.vvonr.nl/nieuws/guido-van-weeren-als-gast-bij-trainerscursus/ Tue, 03 Mar 2020 13:16:03 +0000 http://www.vvonr.nl/?p=4214 In het kader van de trainerscursus die dit jaar aangeboden wordt namens In-Bloom bij vv ONR is er volgende week woensdag 11 maart, om 19.30 uur, een speciale gast. 
Guido van Weeren, fysiek trainer onderbouw FC Groningen. Guido is jarenlang op hoog niveau actief geweest in de Atletiek, o.a. als bondscoach. Vorig jaar heeft Guido de overstap gemaakt naar de FC Groningen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Veel kennis over de fysieke belasting van jeugdspelers: hoe doe je dit? Hoe maak je het voetbalspecifiek?

Guido neemt jullie mee in hoe ze dit doen bij FC Groningen en op het veld gaat Guido, met jullie, praktisch aan de slag om jullie handvaten te geven voor jullie eigen training.

Wil je hier bij zijn? 
Dan ben je naast de trainers die de cursus volgen voor deze avond van harte welkom! Maar wel in sportkleding! 🙂

Geef je wel even op bij Erik Kloosterman.

]]>