S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Te lang!

Mon 28 Nov, 21:11

De laatste thuiswedstrijd van deze najaarscompetitie is jammer genoeg verloren.

Aan het begin van de wedstrijd kreeg Marum enkele vrije trappen vlakbij onze goal. Uit 1 van die vrije trappen werd het ook 0-1. Daarna kregen kregen wij enkele goede kansen en corners die helaas onschadelijk werden gemaakt door Marum. Toen veroverde Lourens de bal en schoot vanuit een moeilijke hoek prima de gelijkmaker binnen: 1-1. Dit was ook de ruststand.

De 2e helft speelden we ook prima en stond het ook goed. We kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Dobbe soleerde door de verdediging en maakte goed af. We dachten dat we 3 punten mee de kleedkamer in konden nemen, maar helaas duurde de wedstrijd enkele minuten te lang: in de laatste minuten maakte Marum 2 goals, zodat we alsnog verloren.

Al met al een ongelukkige nederlaag, die gezien het wedstrijdbeeld en het vertoonde spel niet nodig was. Er werd de hele wedstrijd veel strijd geleverd en er werd goed overgespeeld, dus dat beloofd veel goeds voor komende zaterdag!