S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Strijdend ten onder

Mon 21 Nov, 20:47

Afgelopen zaterdag wederom een uitwedstrijd en wel tegen Zuidhorn.

Zuidhorn had alle wedstrijden gewonnen in de competitie. Tijdens de warming-up zag je wel erg

grote jongens?! op het veld staan. Maar goed, we begonnen aan de wedstrijd met goede moed. Helaas maakte Zuidhorn al snel een doelpunt uit een corner: 1-0. Daarna begonnen wij beter te voetballen en we stonden vooral beter op ons plekkie! Zuidhorn maakte helaas toch nog een doelpunt, dus de ruststand was 2-0.

De 2e helft gaf hetzelfde beeld als de 1e helft: ONR wilde wel en deed ook heel erg zijn best, maar Zuidhorn was gewoon beter. Zuidhorn maakte nog 3 doelpunten, zodat de eindstand 5-0 was.

Ten opzichte van vorige week speelden we veel beter en iedereen deed heel erg zijn best.

Als we de aankomende 2 wedstrijden zo spelen, zit er misschien nog wel een overwinning in de competitie in!