Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Ook 2e wedstrijd gewonnen.

Wed 21 Sep, 20:05

Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag moesten we op woensdagavond de 2e wedstrijd voetballen tegen Actief F2. Deze wedstrijd was verplaatst ivm de rodermarkt. Bij de wedstrijdbespreking van de leiders werd aangegeven dat we net zo moesten voetballen als afgelopen zaterdag. We wisten dat actief een sterke tegenstander zou zijn, omdat zij ook de 1ste wedstrijd hadden gewonnen. We begonnen goed aan de wedstrijd en Tieme K scoorde al na 2 minuten. Daarna werd Actief steeds beter en beide ploegen kregen een paar goede kansen. Net voor de rust werd het toch gelijk. In de tweede helft hadden de leiders de opstelling iets veranderd, waardoor we beter gingen voetballen. Dobbe maakte met een prachtige vrije trap de 2-1. Dit was ook de einduitslag. Na 2 gewonnen wedstrijden hebben we een prima competitie start!