Home > F1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Derby onbeslist.

Tue 04 Oct, 18:53

Afgelopen zaterdag moesten we tegen onze dorpsgenoot Roden F2. Op deze mooie nazomer zaterdag begonnen we goed aan deze wedstrijd met goede kansen voor Duncan en Dobbe. Roden had een paar goede dribbelaars in de ploeg en daar hadden we het best lastig mee. Halverwege de eerste helft kwamen we toch op voorsprong door een keihard schot van Dobbe. Daarna waren er goede kansen voor ONR, maar de ruststand was 1-0. In het begin van de tweede helft was Roden duidelijk beter. Ze voetbalden beter en kregen goede kansen. Een van de kansen werd van grote afstand benut: 1-1. ONR wilde deze wedstrijd toch winnen en zocht de aanval. Roden kreeg nog een aantal hoekschoppen, maar die werden goed weggewerkt. De laatste kans was voor ONR, maar de bal ging helaas net voorlangs.

De 1-1 was een terechte uitslag.