S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

1e verlies in competitie

Tue 01 Nov, 08:38

Afgelopen zaterdag stond de topper tegen Leek Rodenburg op het programma. Iedereen

was gespannen en na een goede warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Vanaf het begin was het duidelijk dat Leek Rodenburg een paar goede spelers in het team had waar wij het heel lastig mee hadden. Het was dan ook Leek dat op voorsprong kwam door een afstandsschot. Deze werd nog gered door Erik, maar helaas kwam de bal voor de voeten van een speler van Leek en deze scoorde. Na deze goal kwamen wij beter in de wedstrijd. Echte hele goede kansen kregen wij niet, maar wel vier hoekschoppen. Helaas werden deze goed weggewerkt door Leek. Ruststand 0-1.

Onder genot van een glaasje ranja werd door de leiders gezegd wat wel en niet goed ging de 1ste helft. Vol goede moed betraden we weer het veld. De aanwijzingen waren niet tegen dovemansoren gezegd en we voetbalden de 2e helft veel beter. Er werd goed gewerkt, goed vrijgelopen, goed overgespeeld, maar scoren ontbrak voor ons helaas in deze wedstrijd. We verloren de wedstrijd met 0-1 en dit was de eerste verliespartij van deze competitie. Het spel was gelijkwaardig en een gelijkspel was verdiend geweest, maar helaas…