Workshop “train de trainer” 14 november

Op woensdag 14 november vindt de tweede workshop van ‘train de trainer’ op het programma. Vooralsnog staat het onderwerp ‘verdieping 1: Methodische stappen binnen een training begeleiden’ op de planning, maar inbreng van deelnemers is altijd welkom!

Opgeven kan bij Erik Kloosterman.

Heb jij interesse in training geven en het omgaan met voetballers in alle leeftijden? Wees dan welkom bij de workshop ‘train de trainer’ bij ONR. We organiseren vier workshops die interessant zijn voor trainers, leiders en alle andere geïnteresseerden. 

Na vorig seizoen een leuke en leerzame eerste workshop van Laurens Bloem te hebben gehad, hebben we besloten om met Laurens een nieuw traject aan te gaan! Laurens heeft jarenlange ervaring opgedaan in het geven van trainingen als docent aan het Alfa College in Groningen en is daarnaast actief voetballer bij vv Zuidhorn, waar hij ook actief is met het ontwikkelen van het technisch jeugdbeleid.

We organiseren nu in totaal vier interactieve workshops, verdeeld over het komende seizoen (zie onderaan het bericht voor data). Er is geen minimale deelname-eis, wees welkom op de avond dat jij kan, maar we behandelen wel elke avond een ander thema.

De workshops beginnen met een introductie in de kantine, waarna we gezamenlijk het veld op gaan. Deelnemers aan de workshop wordt gevraagd om in trainingspak en met voetbal- / sportschoenen te komen, zodat we de oefenvormen gezamenlijk kunnen voordoen en ervaren onder leiding van Laurens.

Meld je aan voor deze workshop door een mail te sturen naar Erik Kloosterman, via erik_kloosterman@hotmail.com of via whatsapp op nummer 06 – 1204 6704 .

Schema:

Datum: Tijd: Soort bijeenkomst(concept):
Woensdag 10 oktober 19.45 – 22.00 uur Introductie: training organiseren: plezier en bal voorop (ook op wedstrijd gericht?)
Woensdag 14 november 19.45 – 22.00 uur Verdieping 1: Methodische stappen binnen een training begeleiden
Woensdag 6 maart 19.45 – 22.00 uur Verdieping 2: Variaties in oefenvormen / Innovatie in oefenstof bevorderen
Woensdag 8 mei 19.45 – 22.00 uur Verdieping 3: Spelers binnen training individuele begeleiding bieden