In Memoriam: Mark Jan Braams

Afgelopen maandag 1 april bereikte ons het ontzettend droevige bericht dat Mark Jan Braams op 36 jarige leeftijd is overleden. Mark was al vanaf zijn pupillentijd lid van de ONR familie. Buiten de lijnen was Mark een goedlachse, vrolijke gangmaker, binnen de lijnen was Mark de leider en de motor van de teams waar hij in speelde.

De afgelopen jaren maakte Mark deel uit van een vriendenteam waar hij als voetballer maar vooral als mens enorm werd gewaardeerd door zijn teamgenoten. Ondanks dat Mark zijn gezondheid achteruit ging pakte Mark waar mogelijk zijn minuten mee, met een glimlach zei hij dan: “even een kwartiertje als luie spits”.

Wat hebben we nog van die ‘luie spits’ genoten, met een aantal wereldgoals deed hij ons allen versteld staan. Tot ons verdriet zal Mark zijn plek in de kleedkamer leeg blijven, we zullen Mark, onze #19, nooit vergeten.

Namens het bestuur en de spelers en begeleiding van ONR 5 wensen wij Diana, Hanna, Esmé, Rennie, Markus en Nieck heel veel sterkte toe bij het dragen van dit enorme verlies.