Lidmaatschap

Aanmelden als nieuw lid

Als u zichzelf of uw kind wilt aanmelden bij de vereniging dan dient u een aanmeldingsformulier in te vullen en deze in te leveren bij de ledenadministratie.

Dit aanmeldingsformulier kunt u downloaden vanaf deze pagina (zie onderaan deze pagina) of is verkrijgbaar via onze ledenadministratie.

Wij vragen van u een aantal persoonlijke gegevens en verder staan er op dit formulier een aantal informatieve zaken, zoals de contributies, leeftijdsgrenzen en vrijwilligerstaken.

Zolang uw kind nog geen zes jaar is, mag het niet meespelen in de competitie, u kunt uw kind wel laten meetrainen, hiervoor wordt een aangepaste bijdrage gevraagd.

Aanmeldingsformulier

PDF: Aanmeldformulier_ONR_juni_2016.pdf

Ledenadministratie

Harm-Jan Postema
Tonkensven 11
9302 EA Roden
Telefoon: 06-55256832
ledenadministratie@vvonr.nl

Penningmeester

Wietse Bouwman
Telefoon: 050-5016899
wietse.bouwman@hetnet.nl

IBAN Bankrekeningnummer: NL22 RABO 0355 8056 50 t.n.v. VVONR

Afmelden als lid

Dit moet altijd schriftelijk, vóór 1 juni, bij de ledenadministratie.

Contributies

In de algemene ledenvergadering die elk jaar in oktober/november plaatsvindt worden eventuele contributiewijzigingen besproken en na goedkeuring ingevoerd. De wijzigingen hangen nauw samen met de KNVB contributie die door de vereniging, per lid, afgedragen moet worden. Het actuele contributie overzicht is te vinden op het aanmeldingsformulier.

Spelerspas

Vanaf de JO13 dienen alle spelers en speelsters ook te beschikken over een spelerspas. Bij het aanmelden dient dan ook een pasfoto te worden ingeleverd. Deze spelerspas is iets wat door de K.N.V.B. verplicht is gesteld. De kosten van deze pas bedragen 2,50 euro. Deze kosten zullen u bij de doorbelasting van de contributie in rekening worden gebracht. De pas is 5 jaar geldig en verlenging kost 2,- euro.