Inzetrooster

Per oktober 2017 maakt ONR gebruik van onr.inzetrooster.nl om vrijwilligers de mogelijkheid te geven zelf in te schrijven op kantine diensten.

Alle senioren leden en ouders van jeugdleden krijgen een uitnodiging om in te schrijven op de verschillende diensten.

LET OP!: De mail van inzetrooster@vvonr.nl wil nog wel eens in de SPAM box terecht komen, kijk daar ook eens en voeg de afzender toe aan de vertrouwde personen!

De knop die in de mail van inzetrooster zit zorgt ervoor dat je direct in inzetrooster bent aangemeld, deze knop is maar 7 dagen geldig en werkt daarna niet meer! Zorg ervoor dat je na de eerste mail binnen die 7 dagen een wachtwoord aanmaakt. Lees hier hoe dat gaat!

Inschrijven op diensten gaat heel eenvoudig: via de knop Open Diensten kun je zien voor wanneer er nog vrijwilligers gezocht worden en waar je dus op in kan schrijven. Via de knop Alle Diensten zie je alles staan, ook de namen van vrijwilligers die zich al voor een dienst hebben opgegeven.

Boven aan de pagina’s zijn verschillende filter mogelijkheden, zo kun je een bepaalde dienst in een bepaalde maand zien.

Op de Mijn Profiel pagina kun je een overzicht zien van de diensten waar je je op ingeschreven hebt. Daar kun je ook op de knop Overdragen klikken om, in het geval dat je toch niet kan, iemand anders te vragen om de dienst over te nemen. Hoe dat werkt wijst zich vanzelf!

 

Belangrijke links:
Het inzetrooster: onr.inzetrooster.nl

Hoe het wachtwoord te wijzigen: Wachtwoord wijzigen

Help pagina inzetrooster: help pagina (aanmelden verplicht!)

Een icoon op de iPhone, iPad, Android toestel toevoegen: iPhone/iPad/Android