De clubcards komen eraan

Waarschijnlijk heeft iedereen al gezien dat ONR sinds de winterstop een nieuwe kassa in de kantine heeft staan. Deze kassa is voorzien van een pinautomaat, waardoor je nu ook bij ONR kunt pinnen. Veel mensen maken ook al gebruik van die pin en dat is prettig omdat er dan minder cash geld op de club aanwezig is. Het pinnen heeft ook een nadeel, namelijk dat elke transactie geld kost. Om dit probleem op te lossen heeft ONR gekozen voor een ONR clubcard.

De ONR clubcard is een betaalkaart voor leden en direct betrokkenen zoals ouders van jeugdleden. Je kunt er alleen bij ONR mee afrekenen. De kaart zorgt voor meer betaalgemak, voordeel en veiligheid. Het afrekenen gaat sneller, je kunt cashless naar je club en wanneer je de gepersonaliseerde kaart opwaardeert via iDEAL levert dat je een aantrekkelijke bonus op van 5%. Niet eenmalig, maar elke keer weer!

De clubcard wordt in fasen ingevoerd. Allereerst krijgen de A-junioren (JO19) en enkele seniorenteams (ONR 3 en ONR 5) de clubcard. De overige seniorenteams volgen later en de jeugd krijgt de kaart na de zomerstop. Mocht je eerder een clubcard willen ontvangen dan is een mailtje naar clubcards@vvonr.nl voldoende. Je krijgt de kaart dan eerder.
De clubcard kost eenmalig 5 euro en dat bedrag zal met de eerstvolgende contributie worden geïnd.

Op de pagina Kantine vind je meer informatie over het gebruik en opwaarderen van de clubcard. Mocht je een andere vraag hebben, dan kun je die stellen via clubcards@vvonr.nl.

Wij wensen jullie veel gebruikerplezier.
Bestuur van vv ONR