Zaal

Contactgegevens (wedstrijd)secretariaat zaalvoetbal:
Frits van Hell
06 – 511 039 55
onrzaalvoetbal@gmail.com

Programma zaalvoetbal:


Bron Sportlink:
Thuiswedstrijden:

Uitwedstrijden:

Even voorstellen: Futsal ONR
Zoals de titel al doet vermoeden willen wij onszelf even voorstellen. De zaalvoetbalafdeling van ONR, ook wel Futsal genoemd. Futsal is de internationale naam voor zaalvoetbal en is afgeleid van de Spaanse woorden ‘futbol’ (voetbal) en ‘sala’ (zaal). Futsal is een snelle en zeer aantrekkelijke sport waarbij vaak veel doelpunten vallen!

Bij ONR zijn 6 teams actief in de zaal, waarvan het 1ste team dit jaar voor het eerst uitkomt in de landelijke Eerste Divisie! De thuiswedstrijden van ONR 1 worden gespeeld op vrijdagavond in De Hullen te Roden. De thuiswedstrijden van de overige teams vinden plaats op vrijdagavond in de sporthal in Peize.

Indeling seizoen 2019 / 2020:
ONR 1: Eerste Divisie
ONR 2: 2e klasse
ONR 3: 3e klasse
ONR 4: 3e klasse
ONR 5: 3e klasse
ONR 6: 4e klasse

Naast deze 6 teams welke uitkomen in de competitie is er ook een team dat recreatief zaal voetbalt. Iedere woensdagavond, van 21:30 – 22:30 uur, wordt er in de De Hullen een onderlinge partij gespeeld. Voor meer informatie omtrent het recreatieve zaalvoetbal kan contact opgenomen worden met Jeroen Fierstra (jfierstra@ziggo.nl)

Lijkt het je leuk om te zaalvoetballen, in competitieverband of recreatief, meld je dan aan via onderstaand e-mailadres!

Met vriendelijke groet,

Frits van Hell

onrzaalvoetbal@gmail.com
www.twitter.com/futsalonr
www.facebook.com/futsalonr