Jubileumfeest 15 oktober

Beste allemaal,
We willen langs deze weg iedereen nogmaals van harte uitnodigen om samen met ons het 50 jarig bestaan van vvONR te vieren, op zaterdag 15 oktober, vanaf 17.00 uur.
Vrijwilligers, ouders en jeugdleden, (ere) seniorenleden, biljarters, vissers en iedereen die ONR verder een warm hart toe draagt.
Het is voor ons fijn om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen zodat we een beetje een inschatting kunnen maken van de aantallen, dus geef je als het kan voor as. maandag op via 50jaar@vvonr.nl
Er is (live)muziek, eten is aanwezig ( wel zelf te betalen ) en drinken is verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs. Het eten wordt verzorgd door Mark’s eethuis en zal bestaan uit makkelijke kost. Denk hierbij aan patatje, hamburger, saté.
Vanavond zijn er een aantal senioren van het 3e en 4e team bezig geweest om de buitenboel op te ruimen en schoon te maken. Zo is de overkapping schoongespoten, zijn de boeiboorden gesopt en is het straatwerk geveegd. Verder is de afgelopen week de entree weer fris geverfd en zit de bal er weer op. (nog niet gemist misschien:)) De deuren zijn keurig geverfd door een paar  handige mannen.  Heel erg bedankt voor jullie inzet! Wij zijn er bijna klaar voor.

fullsizerenderimg_0555img_0554