18.06.2015 09:01 Leeftijd: 21 days

Succesvolle KNVB Trainerscursus F-E-D pupillen bij ONR


Gert Slomp met zijn 'pupillen'

Terwijl het op de velden van ONR steeds rustiger wordt, hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt aan het verbeteren van onze trainersvaardigheden.

De zeer gedreven en enthousiaste docent Gert Slomp heeft ons in 5 avonden veel geleerd over het trainen en coachen van F-, E- en D-pupillen. Het was een interactieve en vooral praktische cursus.

Zo mochten we zelf de kicksen aantrekken en ervaren hoe techniektraining volgens de Coerver/Meulensteen methode gaat en hoe je traint volgens de wedstrijdgerichte KNVB aanpak. De avonden daarna hebben we zelf oefeningen voorbereid en in praktijk gebracht. Dit alles mogelijk gemaakt door de inzet van onze F1, E2 en D1, bedankt jongens!  

Afgelopen woensdag ontvingen we een certificaat van de KNVB als bekroning op deze leerzame en nuttige cursus. We staan te trappelen om aan de slag te gaan met onze nieuwe inzichten in het geven van voetbaltraining aan de jeugd.

Met sportieve groeten van de deelnemers: Ruben Hummel, Akram Adham, Rik Nijhof, Sjoerd Hoek, Jesper Roede, Sven Buigholt, Reinier Beuving, Mathijs Oudega, Roelf Hummel, Jesse Nienhuis, Jan Peter Busscher.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.